Zanimljivi detalji

Gotovo rasprodan: Evo zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island Festival

Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Foto: PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) +0 Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Galerija

Hrvatskom Fresh Islandu smiješi se rasprodan festival tjednima unaprijed, a otok Pag će ponovno na tjedan dana postati svjetska prijestolnica hip hop glazbe.

Na medijskoj konferenciji održanoj početkom tjedna , organizatori Fresh Island Festivala najavili su bogat festivalski program te nam otkrili neke zanimljive detalje. Festivalski program će za sedmo izdanje Fresh Island trajati simboličnih tjedana dana u svrhu povećanja ostanka gosta na destinaciji Paga. Festivalski program počinje već s “Welcome Partyijem” u klubu Cocomo 7. srpnja, te se svaki dan do početka festivala odvija u dnevnom i noćnom izdanju u klubovima Rocks (after beach partyiji) i Kalypso (noćni partyiji), ali i na popularnim Boat partyijima.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! ASAP Rocky i Madcon oduševili na drugom danu Fresh Island festivala u Papayi!

Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Foto: Foto: PR

Posebno predfestivalsko izdanje “Zero Day” večer u Kalypsu 9. srpnja otvorit će koncertom američka zvijezda Ty Dolla Sign koji će ujedno biti i najava početka Festivala.

Festival službeno počinje 10. srpnja sa popodnevnim Pool Partyijima, te večernjim koncertima WIZ KHALIFE u Papayi i PARTYNEXTDOOR na INA pozornici u klubu Aquariusu.

11. srpnja rezerviran je za Boat partyije te popularni Tim Westwood Pool Party, a večernji koncerti dovest će GOLDLINK-a na INA pozornicu kluba Aquarius te VINCE STAPLES-a u Papayu. Na posljednjem danu festivala nastupit će Lil Pump (Ina pozornica u klubu Aquarius) te britanska senzacija J Hus u klubu Papaya. Posljednji “Goodbye” Pool Party planiran je za petak 13. srpnja na bazenu kluba Rocks. Festivalski novitet je svakako i pop up brijačnica na plaži Zrće u kojoj će gostovati najveće britanske barber zvijezde te vam ekskluzivno u Fresh Island tjednu slagati hip hop frizure.

Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Foto: Foto: PR
Zbog ovogodišnjeg rekordnog interesa Festival bi mogao biti rasprodan tjednima unaprijed. INA je i ove godine partner Festivala, a svim domaćim posjetiteljima omogućena je 20% (160kn) jeftinija ulaznica na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima.
„Sigurni smo da će se, kao i prošle godine, ovo partnerstvo realizirati na obostrano zadovoljstvo vjernih fanova Fresh Island festivala i Ininih kupaca. Sve njih na putu do ovog popularnog festivala čeka dokazano najbolja usluga na Ininim maloprodajnim mjestima. INA ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj i regiji, a drago nam je što možemo pokazati kako sudjelujemo i u razvoju urbane glazbene scene te na taj način odgovaramo na društvene potrebe mladih'', komentirala je suradnju Ine i Festivala Marina Burazer, direktorica Korporativnih komunikacija u Ini.
I za kraj, organizatori su najavili zimsko izdanje Festivala “Fresh Mountain”, mlađi brat Fresh Islanda koji će svoju premijeru ugledat u ožujku 2019. godine na francuskim alpama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene