Samoborski fašnik

Zajedno je lakše raditi, a još je ljepše ludovati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pripreme za Samoborski fašnik u punom su jeku!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Karneval počinje! Pogledajte maškarani auto-rally Pariz-Bakar!

Nekoliko fotografija s priprema za fašnik podijelili su s nama MO Braslovje, gdje se izrađuju rekviziti za nastup. Kažu da im uz rad i druženje lijepo prolazi vrijeme i vesele se nastupu u nedjelju, 10. veljače.

'Tko se boji mraka još? Teleportirali smo u Lijepu našu kmetove i feudalce iz dalekog Srednjeg vijeka, koji su ovdje našli još veći mrak: sirotinju i tajkune. Sve ih moramo nekako prebaciti do Samobora a Svevišnji nam baš ne ide na ruku, pa sav trud ulažemo u osmišljavanje prijevoza. Naravno, teškoće nas neće obeshrabriti jer se na muci poznaju junaci, i svi se radujemo još jednom lijepom druženju 10. veljače. Nastupit će nas oko 40. U pripreme uključujemo sve koji to žele i mogu, od 8 do 80 godina', javlja nam Ksenija Jaklenec, zadužena za tekstove, osmišljavanje kostima i scenografiju u MO Rakov Potok, dok alegorijska kola priprema muški dio ekipe.

>> Evo što vas čeka na fašniku u Samoboru!

Mjesni odbori, njih 13, nastupit će u povorkama nedjeljom, 3. i 10. veljače od 15 sati, pa pozivamo sve željne dobre zabave i smijeha da ih dođu pogledati i poslušati jer, iskustvo nam govori, isplati se. A treba i pljeskom nagraditi taj veliki trud koji ulažu u pripreme za nastup i time doprinose očuvanju tradicija Samoborskog fašnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene