Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osebujna Vedrana Rudan gostovala je u emisiji Saše Lozara.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

'Svatko tko na radiju nastupa je opsjednut sobom i svojim glasom. Ja uvijek radijskim novinarima poručujem: 'Začepi zlato i pusti neki broj!'. Radila sam na radiju deset godina pa znam o čemu govorim', 'počastila' je ovim riječima Vedrana Rudan Sašu Lozara gostujući u njegovom radijskom showu na Totalnom FM – u. On se s tom opaskom djelomično složio, a Rudanicu nazvao najslađim svojim tajnim gostom.
Književnica je komentirala aktualnosti pa i onu o korumpiranim liječnicima.

U svom stilu ne štedeći ni sebe ni druge priznala je kako mito nikad nije dala, ali da je 'zahvaljujući svojoj velikoj slavi uvijek na red dolazila 'preko reda''. Doznali smo i da već dvanaest godina odlazi isključivo privatnim liječnicima: 'A kad vidim na privatne preglede idu čak i liječnici onda znam kakav je nivo usluge u takozvanim narodnim ambulantama'.
'Mislim da su u Hrvatskoj svi liječnici korumpirani osim privatnih, kod privatnih je to nemoguće jer korumpiran je vlasnik, i to nije ništa novo!', rekla je Rudan.

Obzirom da World Wide Web danas slavi dvadeset i drugi rođendan Rudanica je dobila priliku i to prokomentirati. Uspostavilo se kako Saša na telefonskoj liniji ima pravu ovisnicu, obožavateljicu i ljubiteljicu Interneta: 'Uglavnom satima 'guglam' sebe, onda druge! Mene Internet dovodi do orgazma i ja sam apsolutno i totalno opsjednuta Internetom. Satima sam na njemu. Bar pet šest sati dnevno i nema mi većeg užitka od toga. Možda zato što sam u tim godinama. Možda mladi ljudi svršavaju na neke druge teme, ali eto ja obožavam Internet u globalu!', priznala je Rudan.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook