Za to vrijeme u Rijeci...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok se glavnina glazbene scene odvija u Zagrebu, riječki Tunel nastavlja sa svojim programom!

Iz Italije, 8. veljače stižu, Beyza & A Man With His Broken Piano. Projekt skladateljice Beyza Yazgan i glazbenika A Man And His Broken Piano (Mauro Da Re) svojim pjesmama sudjelovali na kompilaciji "You don't have to be fashionable" pariškog ilustratora Pierre Chandeze.

Pogledaj i ovo Let 3 u Rijeci - 4 Mama ŠČ! Let 3 na prvom nastupu nakon Dore: Mrle i Prlja za Dnevnik Nove TV otkrili zašto ih više - nitko ne zove

Sada već popularna Akustika koja se odvija u zagrebačkoj knjižari Rockmark i u Tunelu nakon zimske pauze nastavlja 11.2. uz akustični koncert zagrebačkog kantautora Mikija Solusa.

Američkom eksperimentalnom indie/math rock sastavu Tera Melos 2012. je godine pripala čast da u Zagrebu zatvore trodnevno otvaranje trinaestog izdanja Žednog uha, a u veljači 2014. godine otisnuli su se na još jednu turneju, u sklopu koje će proći većim dijelom Europe, od Belfasta pa sve do Moskve. Zagreb je ovog puta izostao s popisa gradova koje će posjetiti, ali na njemu se našla Rijeka, 16.2.

Koncertni dio Impulse festivala u Rijeku dovodi miljenike Henrija Rollinsa, izvrstan darkwave trio VUM iz Kalifornije. Njihov premijerni nastup pred riječkom publikom zakazan je u za četvrtak, 20.03. Domaće snage predstavlja ManMachine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene