Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon odlične suradnje sa udrugom HUHIV i kondomanijom.hr, the Room club opet priprema iznenađenja!


Za sve zaljubljenike dobrih izlazaka, vrhunskih glazbenih ostvarenja i plesnih atrakcija ovaj petak i ova subota dolaze kao naručene. U petak 13.12 the ROOM club priprema SUIT&TIE party za sve zaljubljenike u dobar outfit pod vodstvom dj-a umjetničkog imena EM BEE, te u subotu 14.12 OLD HOLLYWOOD GLAMOUR party pod vodstvom DJ-a EMILIA DALBELLA.

Vezani članci Radimir Čačić i HSLS u klubu - 4 Radimir Čačić i Dario Hrebak zajedno u saborskom klubu: "Naša je uloga da Vlada ima 76 ruku" Slika nije dostupna New Wave Syria u Klubu 16. listopada

Osim vrhunskih mikseva, atmosferu će začiniti djevojke iz F1RST ENTERTAINMENTA, koje će Vas svojim vatrenim plesnim pefromansom natjerati da zaplešete. Zatvorite oči, zaplešite uz poznate hitove i prepustite se magiji The Room cluba.

Ukoliko još niste bili u the ROOM clubu, pozivamo Vas ovaj vikend na još jedan vikend u nizu koji će potvrditi zašto je ubrzo nakon otvorenja the Room club postao „in“ mjesto u gradu. Klub otvara svoja vrata od 23h, te prima populaciju 21+.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook