Emilija Kokić opet se prihvatila mikrofona.


Nakon kraćeg predaha Emilija Kokić predstavlja novi singl 'Trebam nekog da me zagrli'. Na Emilijinom novom singlu radio je vrhunski tim provjerenih autora; dugogodišnji suradnik Marko Tomasović koji potpisuje glazbu, Robert Pilepić tekst, a za aranžman se pobrinuo Boris Đurđević.

'Trebam nekog da me zagrli' je pjesma u kojoj će se mnogi pronaći jer novo doba teži sve više k materijalnim stvarima dok one prave, istinske, sasvim obične ljudske osjećaje poput poštovanja, prijateljstva i ljubavi gura u neki drugi plan.

O pjesmi 'Trebam nekog da me zagrli' Emilija je ukratko rekla:

Emilija Kokić (FOTO: PR)

„Željela sam pjesmu koja je porukom istovremeno nježna i snažna, a da ima jednostavnost i tečnost kad se sluša. Ne znam da li postoji osoba koja ne pomisli da treba nekog da je zagrli...Tekst je toliko ljudski i prirodan da imam osjećaj da je u potpunosti moj. Robert Pilepić je opet sjajno pretočio u riječi što sam željela otpjevati. Autor glazbe Marko Tomasović je moj dugogodišnji suradnik i izvrsno se razumijemo, rekla bih da smo nas dvoje u harmoniji. Boris Đurđević me oduševio aranžmanom kako je obukao pjesmu u tečnost i jednostavnost. Sretna sam što imam sjajan team i uživala sam u snimanju ove pjesme. Baš mi se sviđa....Nadam se da svi u životu imamo nekoga od koga možemo tražiti zagrljaj kad nam treba...“