Summer Point
Summer Point Foto: PR

Hala VRT donijet će, osim koncerata, stopostotni doživljaj ljeta, uz ambijent, gastro ponudu te pića kakva vrući dani zaslužuju.


Iako izmjena pljuskova i vrućih dana daju naslutiti da je ljeto stiglo, ono što uistinu obilježava ljeto u Zagrebu, mnogobrojna su i zanimljiva događanja koja duge i tople dane 'na asfaltu' čine zanimljivim, noseći neku posebnu energiju. Svi koji su doživjeli zagrebačko ljeto znaju taj osjećaj lijenog, a ugodnog vrućeg popodneva i večeri obojanih glazbom i smijehom, životom.

Vezani članci 14. INmusic festival - 2 Festivali i koncerti otkazani zbog koronavirusa, dio posjetitelja ostao bez novca: Stručnjak objasnio kako do povrata Taylor Swift (Foto: Profimedia) Loša vijest za obožavatelje: Taylor Swift otkazala sve koncerte i turneju do kraja 2020.

Iako je sve što se događalo posljednjih mjeseci sugeriralo da će ljeto i ljetna događanja biti 'na pauzi', vrijeme i okolnosti dopustile su da Zagreb polako uđe u svoje ljeto, ono pravo, a ovom najavom prve velike serije koncerata, čini se da je staro normalno opet tu.

Tako će, desetak dana početkom srpnja, prostor ispred multimedijalne dvorane Hala biti ispunjen tim poznatim zagrebačkim ljetnim 'žamorom', a koncerti koji su u najavi, obećavaju uistinu odličnu zabavu. Hala VRT donijet će, osim koncerata, stopostotni doživljaj ljeta, uz ambijent, gastro ponudu te pića kakva vrući dani zaslužuju.

Seriju odličnih koncerata 1. srpnja otvara J.R. August, glazbenik koji je obilježio proteklu godinu novim albumom, a potom silom osvojenih Porina. Nakon njega, u četvrtak 2. srpnja, na pozornici VRTa nastupit će sad već pomalo kultni dvojac Tram 11, koji će doslovno opjevati vrućinu gradskog asfalta. Petak, 3.7. rezerviran je za sve hitove benda Vatra, dok će taj 'blok koncerata' kulminirati u subotu, 4. srpnja uz legendarnog Juru Stublića i njegov FILM.

Sljedeći tjedan, 8. srpnja, Bolesna Braća stupaju na scenu, uz ljetno izdanje Luke i Borne, a u četvrtak, 9. srpnja, snijeg, mjesec i sve razloge za ples donosi Detour. Ljetni vikend pun dobre glazbe, u petak 10. srpnja, otvaraju Goran Bare i Majke, a cjelokupni koncept Hale VRT pod nazivom „Summer Point“, u subotu 11. srpnja, zatvara Psihomodo Pop.

Svoja vrata za druženje Hala VRT otvara od 16 sati, dok koncerti počinju u 21 sat.

Ulaznice za sve navedene koncerte mogu se nabaviti online na www.entrio.hr te na fizičkim prodajnim mjestima sustava Entrio, a osigurana je ograničena količina 'vikend ulaznica' gdje je moguća kupnja jedne ulaznice koja vrijedi za sva četiri koncerta u tom tjednom bloku, po vrlo povoljnoj cijeni.

Sve informacije, kao i cijene koncerata pojedinačno, nalaze se na www.entrio.hr.

Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!