Revelin Dubrovnik Festival otvorit će svjetska senzacija Fedde Le Grand!


Dobrim vijestima i popisu svjetskih imena koja ovog ljeta stižu u dubrovački Culture club Revelin, nema kraja. Upravo je objavljeno da će od 11. do 13. kolovoza u jednom od sto najboljih klubova na svijetu biti održan Revelin Dubrovnik festival.

Vezani članci Slika nije dostupna GOLIŠAVE PLESAČICE I Armin van Buuren zapalili Ultru! Slika nije dostupna Fedde Le Grand: ‘I ove godine nastupam u najljepšem gradu na svijetu’

Otvorit će ga velika zvijezda i ljubimac dubrovačke publike, nizozemski DJ, Fedde Le Grand. Dobio je nebrojene nagrade i remiksao hitove zvijezda kao što su Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Fatboy Slim i drugi. U zadnje je vrijeme na tu listu dodao obrade hitova Rihanne, Shakire, Mariah Carey i njegove vječne inspiracije, Michaela Jacksona. Mnogi pamte njegov prošlogodišnji nastup u Revelinu kad je samoinicijativno produžio boravak u Gradu, šetao ulicama, sastao se s predstavnicima Turističke zajednice i fotografirao s turistima.

Osim njega, na jednu od najprestižnijih klupskih pozornica na svijetu prvi će se puta popeti Joe Stone, nova zvijezda na deep/future house sceni. Njegov debitantski singl ‘The Party (This Is How We Do It)' izazvao je pravu pomutnju u DJ zajednici. Na Revelin Dubrovnik festivalu nastupit će i britanski producent, remikser i DJ, Alex Adair, široj svjetskoj publici poznat po remiksu velikog hita Eda Sherana, ‘Thinking Out Loud’. Osim toga, njegov je singl ‘Make Me Feel Better’ prije dvije godine debitirao na 14 mjestu britanske liste singlova.

Festival će obogatiti i domaće resident snage: dBa, Audiometric, Dancelectric Philipe, DJ Speed i Phiberoptic. Iako je lista glazbenih zvijezda već sada podugačka, neslužbeno se može čuti da će iz Revelina tek najaviti najveća dva imena koja će Dubrovčanima i njihovim gostima ovo ljeto učiniti nezaboravnim.