Vatra
Vatra Foto: Matija Turkalj

"Vidi kako se smiješ" novi je Vatrin singl, treći nakon "Sva naša ljeta" i "Carstvo sunca" kojim najavljuju novi studijski album.


"Snimamo iz jednog kadra?", "OK, zašto ne!" Tako je nekako tekao dogovor Vatre s redateljem Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visuals o snimanju novog videospota za pjesmu "Vidi kako se smiješ". Nakon što su dogovorili da im se na snimanju pridruži i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao početi.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Veliki požar noćnog kluba u Zagrebu: Plamen u potpunosti zahvatio objekt, na teren izašlo 15 vatrogasaca Luka Nižetić i Chord Company Luka Nižetić s ekipom Chord Company napravio klapsku verziju svog hita, poslušajte kako zvuči njihova glazbena čarolija

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. "One take" snimanje zahtijevalo je dobru organizaciju i zalaganje cijele ekipe, a redatelj Filip Gržinčić do zadnjeg je detalja slagao i tempirao kadrove kako bi sve na kraju dospjelo na svoje mjesto.

Probe su trajale dva dana, a spot je snimljen u prvom pokušaju. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledatelje i ističe se među dosadašnjim videouradcima. "Vidi kako se smiješ" novi je Vatrin singl, treći nakon "Sva naša ljeta" i "Carstvo sunca" kojim najavljuju novi studijski album.

"Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmijesi ponovo vide na našim licima i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko lagana, ali su zato glazba i videobroj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili", izjavio je uoči premijere autor Ivan Dečak.

Umrla je u snu nekoliko dana nakon 46. rođendana, a slavni muž dovršio je njezinu knjigu zbog koje je uhvaćen serijski ubojica