svake subote

Prva virtualna turneja u Hrvatskoj: Grupa Vatra najavila niz koncerata iz svoje "jazbine", objavili su i datume

Vatra Vatra Foto: PR

Grupa Vatra je za svoju publiku pripremila niz koncerata i iznenađenja nazvanih Vatra Advent Tour.

Budući da su gotovo sva koncertna i adventska događanja u 2020. godini otkazana, Vatra je odlučila održati niz koncerata iz svoje ‘’jazbine’’, kako nazivaju svoj prostor za vježbanje, snimanje i uživanje. Za vas su pripremili niz koncerata i iznenađenja nazvanih Vatra Advent Tour, a prvi po redu je već ove subote, 21.11. od 21:00 sat i prenosit će se na društvenim mrežama Vatre i Dallas Recordsa.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

‘’Kada već ne možete na koncerte za vrijeme Adventa mi koncerte donosimo vama, pratite nas na društvenim mrežama!’’, poručio je Ivan Dečak o nadolazećoj virtualnoj turneji.

Ovi koncerti održat će se zahvaljujuci prijateljima koji su u ovom izazovnom vremenu za glazbenike, ali i publiku gladnu koncerata usmjerili svoja sredstva u organizaciju jednog ovako posebnog projekta, te na taj način ponovno povezali bend i publiku. Svake subote od 21 zavirite u Vatrinu jazbinu i javite dojmove, a bend je objavio je detalje nastupa.

Vatra - Advent tour:
21.11. - elektrik
28.11. - elektrik
12.12. - akustik
20.12. (iznenađenje! pratite Vatrine društvene mreže!)
26.12. Dubrovnik

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene