Massimo
Massimo Foto: Pixsell

Serija sjajnih koncerata započela je u sklopu Varaždin Festa.


U sklopu Varaždin Festa započela je serija odličnih koncerata, ali sve to uz stroge epidemiološke mjere i ograničen broj sjedala.

Vezani članci Ivan Zak (Foto: PR) Veliki koncert Ivana Zaka u Areni Varaždin: Publiku očekuje neponovljivi spektakl Petar Grašo (Foto: Promo) Jeste li ju pjevušili? Ovo je najslušanija hrvatska pjesma 2018. godine

Nakon odličnog koncerta Vlatka Stefanovskog na pozornici kod vile Bedeković te dan kasnije, Gibonnija i Matije Dedića, na pozornici Varaždin Festa u Areni, 16. listopada nastupit će 4 Tenora uz Tonyja Cetinskog koji je gost večeri.
Prepustite se ovim moćnim vokalima i uživajte u čaroliji koju ćete zasigurno doživjeti!

Samo dan nakon njihovog koncerta nastupit će i Massimo, 17. listopada koji je imao vrlo uspješnu ljetnu turneju. Massimo je nedavno predstavio i svoj novi singl "Mali krug velikih ljudi" koji ne silazi s vrha domaće top liste. Bit će to vikend prepun emocija i odlične glazbe, a vjerujemo kako publika s nestrpljenjem iščekuje zapjevati neke od najljepših pjesama vrhunskih glazbenika.

Organizatori mole da se pridržavate svih epidemioloških preporuka. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. Prodaja ulaznica je putem sustava Eventim, Time out Arene VŽ te Petrolove pumpe.

Njezin Instagram vrvi atraktivnim fotografijama: Gledamo je u novoj ''Farmi'', a svi je već dobro znaju od ranije