“Loš trenutak” nalazi se na Vanninom aktualnom albumu “Izmiješane boje” nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije.

Galerija


Najnoviji Vannin singl, predivna balada „Loš trenutak“, dobio je zanimljiv videospot. Bajkovita kuća Casa Nube u Gorskom kotaru savršeno je dočarala atmosferu pjesme koju je Vanna sama napisala, dok je aranžman djelo producenta Gorana Kovačića.

Vezani članci Doris Dragović, Maja Blagdan, Danijela Martinović (FOTO: Pixell) Imala je Hrvatska uspjeha na Eurosongu, samo smo ga zaboravili: Ovo su najbolje plasirani izvođači Vanna (Foto: IN Magazin) Top pet: Evo tko se sve našao na top ljestvici zgodnih hrvatskih plavuša

“Loš trenutak” nalazi se na Vanninom aktualnom albumu “Izmiješane boje” nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije - Najbolji album godine i Najbolji pop album godine. Ovaj hvaljeni album dobio je i svoje ekskluzivno LP izdanje, a sadrži brojne hitove – „Najbolji ljudi“, „Kad smo se voljeli“, „Probaj“, „Tragom tvojih tragova“ i druge, a pjesma „U tebi“ obilježila je 2019. godinu smjestivši se u top 3 najemitiranije pjesme domaćeg radijskog etera. Vanna ne krije oduševljenje uspjehom svojih pjesama, a u zahvalnosti prema publici koja ju voli i podržava pronalazi inspiraciju za nove pjesme na kojima već vrijedno radi.

Ekipu koja je snimila spot čine Dario Lepoglavec i Danijel Brezak, MUA Sanja Agić te Kristina Breščaković koja je osmislila Vanninu frizuru. Između ostalih kreacija, posebno se u ovom spotu ističe haljina svjetski poznate Matije Vuice s kojom Vanna surađuje dugi niz godina.

Zlobni komentari godinama ih prate jer je ona puno starija od njega, ali imaju oni svoj način na koji reagiraju na njih