26. ožujka ove godine

“Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki”: Rasprodan koncert u zagrebačkoj Areni, bend zahvalio svima na podršci

Aki Rahimovski - 2 Aki Rahimovski - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Aki Rahimovski - 2 Galerija

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak će uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odati počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora.

Članovi benda Parni valjak nedavno su s publikom podijelili vijest kako će se glazbom oprostiti od svog prijatelja i prerano preminulog frontmena Akija Rahimovskog, objavom velikog koncerta “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki”, 26. ožujka u zagrebačkoj Areni.

Pogledaj i ovo Husein Hasanefendić Hus veliko priznanje Dobitnici Porina za životno djelo su Husein Hasanefendić Hus i Parni Valjak te Erika Krpan

Točno tjedan od najave, stiže i vijest kako je navedeni koncert rasprodan, što je bend potvrdio i na svojim društvenim mrežama: “Koncert u čast našem Akiju je rasprodan! Od srca hvala svima na ogromnoj podršci”.

Koncertom “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” članovi benda Parni valjak će uz pomoć mnogobrojnih glazbenih prijatelja i zajedno s publikom odati počast čovjeku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rock pjevača naših prostora. “Na pozornici će nam pomoći prijatelji glazbenici, ali najviše i najglasnije ćete nam pomoći upravo vi” nedavno su svojoj publici poručili članovi benda, putem društvenih mreža.

Kako je već istaknuto, svi preostali koncerti prethodno najavljene turneje “Parni Valjak 2022 Tour” su otkazani, a ulaznice kupljene za koncerte u drugim gradovima ne mogu se iskoristiti za ovaj koncert te ih je moguće vratiti na prodajnim mjestima gdje su kupljene, u zakonskom roku.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) +2 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Svi sumnjaju da iskorištava slavnu zaručnicu samo zbog jedne stvari, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da to baš i nije tako?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +2 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela uputila dirljive riječi svojem najdražem muškarcu i otkrila nepoznate detalje: "Priredio mi je iznenađenje koje se ne zaboravlja"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene