HYPO CENTAR

'Valentinovo Fever' uz Vandu Winter i Mariju Husar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna glumica i glazbenica gošća je ovogodišnje ljubavne groznice Marije Husar! 'Valentinovo Fever' i pjesme iz najpopularnijih svjetskih mjuzikala rasplesat će Zagreb na praznik ljubavi.

Vanda Winter posljednjih mjeseci oduševljava javnost izvedbama brojnih glazbenih hitova. One najpopularnije iz svjetskih mjuzikala, Vanda će zajedno s Marijom Husar otpjevati na jedinstvenom glazbeno - gastro događaju 'Valentinovo Fever' u zagrebačkom Hypo centru u petak 14. veljače u 20 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliki koncert Posljednje pripreme za Valentinovo groznicu!

Vanda Winter posebna gošća Ive Gamulina Giannija u Lisinskom

'Marija je sjajna vokalistica koja mi je svojim osebujnim senzibilitetom i sofisticiranim glazbenim djelovanjem oduvijek bila inspiracija. Izuzetna mi je čast što ću ove godine, povodom koncerta koji već tradicionalno priređuje na Valentinovo, postati dio njezinog glazbenog svijeta, kojim srčano, poput svojevrsnog ljubavnog zaloga, uvijek iznova daruje svoju vjernu publiku', rekla je Vanda.

'Valentinovo Fever' glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala. Marija Husar zajedno sa sjajnim glazbenicima svakodnevno uvježbava zahtjevni repertoar koji joj predstavlja izazov, ali i veliku inspiraciju.

'Pjesme koje smo odabrali vokalno su zahtjevne ali uz ovako sjajne glazbenike kao što su Ante Gelo, Saša Miočić, Zvonimir Buć, Antonijo Geček, svaki trenutak na probi je poseban i zaista svi uživamo. Našu ćete glazbenu čaroliju osjetiti 14. veljače u Hypu i zato vas još jednom pozivam da nam se pridružite', rekla je pjevačica Marija Husar.

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima ili u sustavu Entria.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene