premijera spota

Uz ljubav svi možemo postati bolji ljudi - poručuje Leteći odred novom pjesmom

Leteći odred Leteći odred Foto: PR

Novi singl Letećeg odreda "Možda postanemo bolji ljudi" novo je autorsko djelo Denisa Dumančića koji s Fayom supotpisuje tekst, a sa Simba Musicom i aranžman.

Bez obzira što je iza Letećeg odreda karijera duga 30 godina, kreativni zamor za njih ne postoji, pogotovo kada je u pitanju konstanta benda, frontmen i autor Denis Dumančić. Novi singl Letećeg odreda "Možda postanemo bolji ljudi" novo je autorsko djelo Denisa koji s Fayom supotpisuje tekst, a sa Simba Musicom i aranžman. "Ja vjerujem u nas da bit će dobro sve, samo uvijek ti tu kraj mene budi...", dio je prelijepog teksta nove balade koja ovoga puta stiže u življem radiofoničnom ritmu pa se uz nju lako mogu pripisati prefiksi vedro i pozitivno.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 6 Tajne iz refrena Koju pjesmu Mejaša je Jasmin Stavros htio otpjevati? ''Pitao me, pa kako je moguće da meni to nisi dao!''

Videospot koji je ispunjen dinamičnim kadrovima i u kojem članovi Letećeg odreda šetaju ulicama Zagreba potpisuje Tomislav Pović. "Možda postanemo bolji ljudi" pjesma je s kojom će se Leteći odred pojaviti na CMC festivalu u Vodicama ove godine. Denis i ekipa tako će se još jednom vratiti na popularnu vodičku pozornicu ovoga ljeta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) +4 Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Celebrity Zrinka Cvitešić javila se iz svojeg drugog doma, a razlog zbog kojeg je morala napustiti Hrvatsku obradovao je njezine obožavatelje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene