Goran Karan (Foto: Screenshot)
Goran Karan (Foto: Screenshot)

Goran Karan snimio je spot za novu pjesmu naziva "Jednom dnevno" u suradnji s vrhunskim svjetskim majstorom usne harmonike Antoniom Serranom!


Nakon uspješnog albuma "Glas Juga" i brojnih hitova poput "U četiri oka" "Moja košulja" i "Dobro ti jutro, ljubavi" Goran je snimio novi spot! Spot za pjesmu "Jednom dnevno" ovih dana snimio je u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu, a poseban pečat novom spotu dali su kadrovi Goranovih fanova koji su svojim snimkama sudjelovali u samom spotu! Redatelj ovog zanimljivog spota je Željko Petreš.

Vezani članci Oliver Dragojević Goran Karan (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Goran Karan od Olivera se oprostio na posebno dirljiv način: Pjesmom mu zahvalio na svemu što mu je dao Marko Tolja i Oliver Dragojević, arhivska fotografija (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) Prekrasnim porukama od Olivera se opraštaju kolege i prijatelji: "Bio si najveći, a najskromniji"

Naime, Goran je preko svojih društvenih mreža pozvao fanove da snime poljubac sa svojim patnerima na njihovom posebnom mjestu te da mu te svoje video snimke pošalju kako bi ih redatelj mogao ubaciti u spot. To se i dogodilo, a rezultat je moćan spot pun ljubavi!

- Dragi moji, najdraži moji, veliko hvala od srca za sve vaše poljupce koje ste snimili i poslali da njima ukrasimo video za pjesmu "Jednom dnevno"! Vašom ljubavlju ste učinili da ova pjesma oživi. Hvala vam na toj velikoj prisnosti i povjerenju. Hvala vam na divnoj slici kojom ste zagrlili ono što osjećamo, pišemo i stvaramo. Zbog vas, ovi slatki trenutci naših života će zauvijek plesati zajedno, utkani u pjesmu Jednom dnevno. Samo ljubav. - poručio je svojim fanovima popularni glazbenik.
Autor teksta i glazbe je sam Goran, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš. Pjesma je objavljena prije dva mjeseca i od tada ne silazi sa radijskih postaja. Publika ju je oduševljeno dočekala, a vjerujemo kako će s ovim spotom dodatno osvojiti ljude. Za ovu pjesmu se već sada smatra da će biti još jedan hit i nastavak njegovih vječnih uspješnica nastalih u suradnji sa Scardonom.