Goran Karan (Foto: Screenshot)
Goran Karan (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Goran Karan snimio je spot za novu pjesmu naziva "Jednom dnevno" u suradnji s vrhunskim svjetskim majstorom usne harmonike Antoniom Serranom!


Nakon uspješnog albuma "Glas Juga" i brojnih hitova poput "U četiri oka" "Moja košulja" i "Dobro ti jutro, ljubavi" Goran je snimio novi spot! Spot za pjesmu "Jednom dnevno" ovih dana snimio je u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu, a poseban pečat novom spotu dali su kadrovi Goranovih fanova koji su svojim snimkama sudjelovali u samom spotu! Redatelj ovog zanimljivog spota je Željko Petreš.

Vezani članci Koncert \"Kuća naše pisme\" - 4 Karan, Spalato i klapa Sv. Juraj HRM udružili snage i pjevali na 53. godišnjici Hrvatske lige protiv raka Goran Karan (Foto: PR) Splitski pjevač odlučio je za kraj godine svojoj publici poslati poseban dar, pogledajte novi spot!

Naime, Goran je preko svojih društvenih mreža pozvao fanove da snime poljubac sa svojim patnerima na njihovom posebnom mjestu te da mu te svoje video snimke pošalju kako bi ih redatelj mogao ubaciti u spot. To se i dogodilo, a rezultat je moćan spot pun ljubavi!

- Dragi moji, najdraži moji, veliko hvala od srca za sve vaše poljupce koje ste snimili i poslali da njima ukrasimo video za pjesmu "Jednom dnevno"! Vašom ljubavlju ste učinili da ova pjesma oživi. Hvala vam na toj velikoj prisnosti i povjerenju. Hvala vam na divnoj slici kojom ste zagrlili ono što osjećamo, pišemo i stvaramo. Zbog vas, ovi slatki trenutci naših života će zauvijek plesati zajedno, utkani u pjesmu Jednom dnevno. Samo ljubav. - poručio je svojim fanovima popularni glazbenik.
Autor teksta i glazbe je sam Goran, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš. Pjesma je objavljena prije dva mjeseca i od tada ne silazi sa radijskih postaja. Publika ju je oduševljeno dočekala, a vjerujemo kako će s ovim spotom dodatno osvojiti ljude. Za ovu pjesmu se već sada smatra da će biti još jedan hit i nastavak njegovih vječnih uspješnica nastalih u suradnji sa Scardonom.