Sjajan David Temelkov

Balerina od stakla: Duh Balkana sa svjetskim prizvukom

David Temelkov (FOTO: PR) David Temelkov (FOTO: PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Temelkov (FOTO: PR) +0 David Temelkov (FOTO: PR) Galerija

Najbolju uvertiru za ljeto pred nama donosi šarmantni mladić uvijek nasmijanog lica - David Temelkov.

David Temelkov predstavlja novu pjesmu 'Balerina od stakla', ujedno i svog glazbenog aduta, za ovogodišnji CMC festival.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić ''Samo sam rekla, kaj?'' Najluđe zaruke poznatih Hrvata: Od slonova na Tajlandu, preko Maldiva do javnih prosidbi pred publikom!

Kao i u slučaju prethodne dvije Davidove glazbene uspješnice 'Ljubav na daljinu' i 'Ljubavi', koje su na prvo slušanje osvojile publiku i struku, nova skladba također nosi prepoznatljivi autorski pečat Miroslava Rusa, koji je zaslužan za glazbu, tekst i produkciju.

David Temelkov (FOTO: PR) David Temelkov (FOTO: PR)

Zadovoljstvo izlaskom nove pjesme, David nije ni pokušavao skriti, ''Balerina od stakla' je pjesma koja je sazrijevala godinu dana i samo čekala svoje jutro da osvane kao sunce. Skladba koja nosi duh Balkana u svjetskom prizvuku, koja ujedinjuje sve od Ohrida do Istre. Zanimljivo je to, što svaki put kad ju čujem, imam osjećaj kao da je slušam prvi put. Mislim da sam naslov, ipak govori sve o pjesmi.'

Pjesmu prati odličan video spot na kojem je David ponovno surađivao sa provjerenom ekipom Hit Produkcije. Odlični kadrovi Davidove nove ljubavne priče, snimani su u Opatiji, biseru Jadrana, Opatiji.

Višestruko nagrađivani autor Miroslav Rus, s posebnim zadovoljstvom naglašava svjetsku produkciju pjesme, 'Jako vjerujem u Davida i njegov neograničeni pjevački potencijal. Pokušao sam postići jedan zvuk, koji se trenutno 'nosi' u svijetu i vjerujem da će publika to prepoznati, ali i podržati nas na našem putu. Mislim kako je produkcijski, upravo ova, jedna od najmodernijih pjesama koje sam uradio.', istaknuo je ovom prigodom Miroslav Rus.

David Temelkov (FOTO: PR) David Temelkov (FOTO: PR)

Sve ovo rezultat je mukotrpnog rada i truda, koji David Temelkov ulaže u sebe i svoj glazbeni put, što mu se vratilo na najbolji mogući način. Obožavatelji ga prepoznaju i zaustavljaju na ulici, tražeći autogram ili 'fotku', spotovi broje stotine tisuća YouTube pregleda, vrhovi top lista i brojna gostovanja na koncertima Tonyja Cetinskog, koji ga također podržava u njegovom radu i često ga poziva kao glazbenog gosta na svojim nastupima.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene