Pripremite se

Unplugged spektakl Parnog Valjka u Dubrovniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Parni valjak, bend koji svojim hitovima i albumima staje uz bok velikanima europske i svjetske scene, nakon četiri godine nastupa u Dubrovniku.

Dubrovčani će imati priliku uživati u glazbi Parnog valjka 25. svibnja kad će se veličanstvenim unplugged spektaklom zatvoriti zimsko-proljetnu sezona u Culture Club Revelinu.

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

Nakon dvogodišnje diskografske stanke, Parni valjak je nedavno objavio novi singl "Samo da znaš" kojim najavljuju i skorašnji novi album, hit za koji glazbu i tekst potpisuje Husein Hasanefendić Hus. Spot za pjesmu potpisuje Žare Batinović koji je savršeno dočarao atmosferu pjesme.

Dobitnici 15 Porina, koji iza sebe imaju više od 20 studijskih i live albuma s novim albumom vratili su se u sam vrh hrvatske glazbene scene.

Nedavnim rasprodanim koncertom u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova dokazali su da je vrijeme na njihovoj strani, te da je Valjak danas bolji i žešći nego ikad.

Niz najvećih hitova "Valjka", od kojih su neki bili umotani u novije aranžmane dubrovačka publika imat će priliku poslušati u poznatim unplugged verzijama.

Upravo tim predznakom Valjak će prizvati u sjećanja na njihov iznimno uspješni album „Bez struje“ snimljen u Zagrebačkom kazalištu mladih prije kojih 18 godina u povodu 20 godina postojanja Valjka, a koji je do danas ostao najprodavaniji album grupe i stekao kultni status baš kao i sam nastup.



Zasigurno će i ovaj nastup u mediteranskom ambijentu te i samom veličanstvenom prostoru Culture Cluba Revelin oduševiti dubrovačku publiku, ponajprije zbog toga što je popularni Valjak koji inače nastupa samo u koncertnim dvoranama za svoj spektakl izabrao baš CC Revelin.

Ulaznice u pretprodaji  80 kn, a na ulazu 120 kn.
VIP ulaznice 150 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Klub se otvara od 23 h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene