Od 5. rujna

Underground festival Dimensions ponovno u Puli

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tvrđava Punta Christo, obalna utvrda na istoimenom pulskom otoku, od srijede 5. rujna svoja vrata otvorit će underground dimenziji Dimensions festivala, koji nakon uspješnog izdanja iz 2012. godine ponovno slovi za jedan od najiščekivanijih festivala sezone.

Koncept je jednostavan – pet dana vrhunske elektronske glazbe uz velika DJ imena, prekrasnu lokaciju i skoro nenadmašivu kvalitetu zvuka.

Pogledaj i ovo PR BOGAT PROGRAM LJETNE FETIVALSKE SEZONE Pozitivan ritam najavio velike festivalske i koncertne novosti u sezoni 2019.

Dimensions će po drugi put snage udružiti s Red Bull Music Academy Radiom koji će uživo prenositi atmosferu s festivala, a za one koji budu htjeli ponoviti zvučno iskustvo ovog jedinstvenog underground događaja RBMA Radio omogućit će snimke DJ setova. Za informacije o prijenosu uživo i DJ setovima pratite www.rbmaradio.com.

Impresivni line-up uključuje veliki broj nekadašnjih polaznika Red Bull Music Academy kao što su Andreya Triana, Evian Christ, fLako, Yosi Horikawa, Fatima, Krystal Klear, Illum Sphere i Kidkanevil, kao i neke od začetnika house, techno, jazz, disco i bass zvukova širom svijeta - Model 500, Moodymann, Tony Allen, Bonobo, Mount Kimbie, Daphni, Theo Parrish, Dopplereffekt, Hype Williams, Scion & Tikiman, Gilles Peterson, JETS, Derrick May, Loefah, Pearson Sound, Ben UFO, Roman Flügel, Ron Morelli / L.I.E.S. i mnogi drugi. Popis svih izvođača nalazi se na www.dimensionsfestival.com.

U međuvremenu, svi željni vrhunske glazbe mogu se uključiti uživo u berlinsko izdanje RBMA radija koji će kroz cijeli rujan 24 sata dnevno prenositi događanja iz studija u centru Berlina. 720 sati neprekidnog glazbenog iskustva iz europskog centra kulture i glazbe potražite na www.rbmaradio.com/berlin ili putem mobilne aplikacije http://www.rbmaradio.com/apps.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene