Party sezone

Ultra Europe ponovno obara rekorde - karte rasprodane za sat vremena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ulaznice za Ultra Europe 2014. koji će se sljedeće godine održati od 11. do 13. srpnja 2014. u Splitu rasprodane za manje od sat vremena.

Early bird ulaznice za Ultra Europe 2014.  koji će se sljedeće godine održati od 11. do 13. srpnja 2014. u Splitu rasprodane su u roku od sat vremena. Organizatori su tada odlučili udvostručiti količinu ulaznica po posebnoj promotivnoj cijeni, ali su i te dodatne ulaznice ubrzo rasprodana.

Pogledaj i ovo showbuzz najduži festival na svijetu Je li ovo zadnja Ultra u Hrvatskoj? 'Postoje određeni problemi za sljedeću godinu'

Ultra Europe – najvažnije turističko i glazbeno događanje postaje još veće!

Uz dodavanje još jednog festivalskog dana u Splitu, organizatori najavljuju i uskoro otkrivanje detalja ekskluzivnog tuluma Ultra Beach koji će se održati i ove godine. Sve ove novosti čak 7 mjeseci prije početka festivala jasno upućuju na to da ljubitelje elektronske glazbe iz cijelog svijeta očekuje nezaboravno glazbeno i turističko iskustvo.

Early bird ulaznice kupili su najveći obožavatelji festivala Ultra Europe iz čak 49 zemalja svijeta, od čega 60 posto onih koji dolaze iz inozemstva.

Organizatori su odlučili u prodaju pustiti ograničenu količinu tzv. Advance General Admission Tickets, koje se odnose na tri festivalska dana u Splitu (11., 12. i 13. srpnja) i prije otkrivanja prvih izvođača u line-upu sredinom prosinca, po cijeni od 99 EUR (otprilike 750 kuna), a koje će biti dostupne od utorka 3. prosinca na internetskoj stranici www.ultraeurope.com. Domaće posjetitelje dodatno razveseliti činjenica da će tijekom siječnja u prodaju biti puštene i ulaznice s povlaštenim cijenama za hrvatske državljane

Za one koji ne znaju, festival ULTRA EUROPE najveći je festival elektronske glazbe u regiji pod organizacijom Ultra Worldwide u Europi. Na festivalskim su pozornicama nastupili trenutno najpopularnija imena elektronske scene. Sljedeće godine festival Ultra Europe održati će se u devet država, na pet kontinenata.Hrvatski partner u organizaciji festivala Ultra Europe je tvrtka Adria MM Produkcija.

'Ovo je najbolje skrivana tajna Mediterana', rekla je jedna od gošći u promo videu festivala Ultra Europe.

Obožavateljima jedino preostaje da si osiguraju Advance General Admission Tickets te pogledaju službeni aftermovie festivala Ultra Europe, koji trenutno broji više od 350.000 pogleda.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene