Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Turistička zajednica grada Čakovca organizira najveću kulturno-turističku manifestaciju u Međimurju “Porcijunkulovo” koja će se održati u Čakovcu u terminu 31. srpnja do 4. kolovoza 2013. godine.


Manifestacija svake godine sve više kvalitativno i kvantitativno raste te se program proširio na tri bine na kojima će se ove godine istovremeno održavati koncerti brojnih estradnih izvođača kao što su Jelena Rozga, Neno Belan i Fiumensi, Marijan Ban i Diktatori, Klapa Kampanel te glazbene legende Duško Lokin, Darko Domjan, Zdravko Škender i Vladimir Kočiš Zec.

Naravno uz sve nabrojeno tu su još nezaobilazni programi manifestacije kao što su kuhanje velike međimurske juhe, oldtimer susreti, streličarski turnir, prezentacije međimurskih vina, radionice starih zanata, središnja procesija 2. kolovoza, smjena straže Zrinske garde te prvi put “ČAK – STRONGMAN BY PORCIJUNKULOVO”.

Podno zidina starog grada u isušenom jezeru i ove je godine osmišljen program za djecu uz kreativne radionice i predstave – „Vilinska šuma“.

Cilj manifestacije je obogaćivanje turističke ponude našeg kraja te očuvanje vrijednosti regije, a kako posjećenost raste svake godine, ove godine se očekuje više od 100 tisuća posjetitelja.

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga iznenadila sve i otvoreno progovorila o svom ljubavnom statusu: "Nadam se da će uskoro biti poljubaca" Završio inspekcijski nadzor u ŽB Čakovec - 4 Istraga tragedije na hemodijalizi u Čakovcu još traje, a struka upozorava: "Šezdesetak  sestara nedostaje u toj bolnici"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook