Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

“Žene treba voljeti, a ne razumjeti.” rekao je Oscar Wilde i na neki način, možemo slobodno kazati, prognozirao 'modernu' ženu koja je raspeta između brojnih poslovnih i privatnih aktivnosti.


Današnja životna dinamika i okruženje nisu u potpunosti podržavajući za istinsko ispoljavanje ženskog principa. No, je li to tako možete saznati na predstojećoj radionici interesantnog naslova Ženstvenost – pogled iznutra. 'Kad se usudimo biti u svom apsolutu ženske prirode, u potpunosti receptivne, snažne i istinski iskrene, tek tada možemo kvalitetno premostiti intezitet životnih dinamika i pomoći okolini da nas bolje upozna i razumije', kaže Ana Krpan, medijatorica i autorica predstojeće radionice namijenjene samo ženama, Ženstvenost – pogled iznutra.

Vezani članci Akademija blata u Baranji - 4 U Baranji počela neobična akademija: "Kuće su se radile od blata, a u naprednu verziju ide i balega" Snimanje, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zašto su važni uvjerljivi likovi u scenariju saznajte od američke medijske savjetnice Laurie Hutzler

U hladnim i kišnim danima ONI donose osmijeh na lice!

Glavni cilj radionice jest duboko spoznavanje receptivnog, moćnog ženskog principa, a koristit će se različite tehnike drevnih sustava znanja od učenja američkih Indijanaca, taoizma, mindfulness-a i kvantnih tehnika. Poanta jest da se kroz interaktivnost i sofisticirane sustave znanja iscijeli, njeguje i slavi mentalno, emotivno, fizičko i duhovno tijelo. Posebna će se pažnja posvetiti i njegovanju ženskog kruga kako su prakticirali stari sustavi znanja bazirani na usmenoj primopredaji i aktivnoj, otvorenoj komunikaciji.

Važno je spomenuti da je ovo samo jedna od radionica u nizu koju je pokrenula Ana Krpan u suradnji sa svojim partnerom, Miroslavom Rajhom, dediciranim mentalnim trenerom, u sklopu incijative Leptir kojoj je cilj potaknuti istinsku metamorfozu svijesti na individualnoj i poslovnoj razini.

'Dugi niz godina žeđala sam i težila dubokoj osobnoj integraciji i ispoljavanju ženske receptivnosti, a da pritom ne 'upadnem' u zamku dualnosti žrtva-agresor, i naravno, da pomirim svoje osobne i profesionalne težnje', ističe Krpan, što zasigurno želi i većina ženske populacije koja se susreće s bazičnim dnevnim, i ne samo 'ženskim', pitanjima.

Radionica Ženstvenost – pogled iznutra održat će se od 12. do 14. prosinca 2014. godine u Zagrebu, a dodatne informacije mogu se saznati putem mail adrese budi@leptir.info. Radi se u manjem, intimnijem okruženju, a cijena radionice iznosi 650,00 kn s uključenim PDV-om. U cijenu su dodatno uključena dva zdrava ručka, osvježenje i nezaobilazne grickalice. Važno je spomenuti da radionica nema izričito dobno ograničenje te su pozvane i žene od svojih najranijih dvadesetih. 'Nikad nije prerano niti prekasno ispoljiti snagu ženskog duha, a mudrost leži u svakoj našoj aktivnosti, da ne kažem godini', dodaje Krpan. Inače, ova diplomirana ekonomistica bavi se cjelovitom komunikacijom, a drevne sustave znanja, kao i sofisticirane kvantne tehnike, izučava i aktivno prakticira dugi niz godina. Trenutno je u procesu coaching certifikacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju