Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć se u romantičnom vrtu Hotela Grand Ville Argentine održao glazbeni program „When tomorrow comes“ u izvedbi Jelene Radan i dua Meritas.


Spajajući zajednički, a opet krajnje individualno obojen senzibilitet i karakter glazbenog dvojca Meritas i Jelene Radan koncertni program 'When tomorrow comes' izazvao je emocije među brojnim Dubrovčanima i njihovim gostima koji su se potpuno prepustili vrhunskim izvedbama.

U sklopu ljetnog programa 'Zvijezde pod zvijezdama' u Dubrovniku, sinoć su pripremile koncert za pamćenje, koji se sasvim prigodno, održao u intimnom ambijentu ‘sanjarskog’ vrta Grand Ville Argentine. Vrt obasjan brojnim svijećama bio je idealna pozornica za program kojeg ove talentirane kantautorice izvode zadnjih osam godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Ne propustite koncert 'Zvijezde pod zvijezdama' Slika nije dostupna Glazbeni profesionalci odabrali najbolja domaća glazbena ostvarenja iz 2013.

Koncert koji je trajao više od dva sata protekao je u izvedbama skladbi s Jeleninog posljednjeg albuma 'Voyage', zajedničkim pjesmama kao i poznatim glazbenim hitovima. Dajući svoj vlastiti potpis izvedbama, interpretirale su skladbe izvođača koji su svojim umjetničkim smislom utjecali na njihov identitet, istovremeno prenoseći emocije, misli i melodije nekih od najvećih glazbenih autora poput Sheryl Crow, Alanis Morissette, K.D. Lang, Annie Lennox, Joan Osborne, Natalie Imbruglia, Bryana Ferryja, The Pretenders, Crowded House, The Rolling Stones…

Glazbenice su se nekoliko puta vraćale na bis da bi na kraju Jelena počastila svoje vjerne obožavatelje iz publike solo a capella izvedbom fado pjesmom koja je izazvala ovacije i oduševljenje.

Uz selekciju vrhunskih vina te prigodne delicije uzvanici su uživali u prekrasnom ambijentu i glazbi koja je istovremeno izazvala sjetu i veselje. Bila je to zaista jedinstvena dubrovačka ljetna noć za pamćenje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook