tulum ne prestaje

U Revelinu premijerna izvedba spektakularnog plesno akrobatskog showa Eternity

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iz nastupa u nastup, a ovo je bio zadnji ovoljetni, plesači, pjevačice i akrobati talijanskog brenda Visionair sve su bolji, a sudeći prema posjeti, zadnjih se nekoliko tjedana itekako pročulo o kakvom je klupskom spektaklu riječ.

U dubrovačkom je Culture clubu Revelin i dalje živo kao usred ljetne sezone. Vikend je obilježila premijerna izvedba spektakularnog plesno akrobatskog showa, Eternity. Iz nastupa u nastup, a ovo je bio zadnji ovoljetni, plesači, pjevačice i akrobati talijanskog brenda Visionair sve su bolji, a sudeći prema posjeti, zadnjih se nekoliko tjedana itekako pročulo o kakvom je klupskom spektaklu riječ. Od ovog ljeta, ništa u klupskoj zabavi neće više biti isto, letvica je podignuta visoko i publika će tražiti tu novu razinu zabave u klubovima.

Pogledaj i ovo showbuzz potvrdili imidž Nizozemski duo Firebeatz je užario atmosferu u Culture clubu Revelin

A posebno u jednom od najboljih klubova na svijetu, dubrovačkom Revelinu. Sezona ide dalje, u dubrovački klub, koji će biti otvoren svaku večer do kraja mjeseca, stižu još Tube&Berger, 16. i Kryder, 30. rujna. Evo kako je bilo sinoć:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene