Prvi put!

Putuje u Australiju: Turneja #samoljubav Tonyja Cetinskog postala svjetska!

Tony Cetinski (Foto: PR) Tony Cetinski (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (Foto: PR) Tony Cetinski (Foto: PR) +0 Tony Cetinski (Foto: Paolo Gentilini) Galerija

Ljubav za sve, u svim oblicima, ne poznaje granice! Najbolji je primjer Tony Cetinski, čija aktualna koncertna turneja samoljubav nije više regionalna, već svjetska.

Tony Cetinski u rujnu ove godine kreće na trodnevni spektakl u Australiju, a njegova koncertna odredišta su Melbourne (26.9. Victoria Holiday Eye), Sydney (28.9. Max Watts) i Perth (29.9. (Queen’s Birthday Eve)

Pogledaj i ovo Tony Cetinski (Foto: PR) Novi izazov Tony Cetinski i #samoljubav prvi put na koncertnoj turneji po Americi i Kanadi!

On  će svoju tridesetogodišnju karijeru pretvoriti u savršenu trodnevnu glazbenu priču u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih australskih gradova, ali tu iznenađenjima nije kraj.

"Da, krajem ljeta moj bend i ja idemo u Australiju. Zahvaljujemo se organizatorima, koji su se baš potrudili, da sve bude na vrhunskom nivou. Odlazak u Australiju, jako nas veseli, poslovno, ali i turistički. Turneja #samoljubav se tako širi i na taj nama najudaljeniji kontinent, što nas posebno veseli", otkrio je ovom prigodom Tony.

Sve ovo nova je potvrda Tonyjeve vrijednosti, aktualnog albuma "Kao u snu", koji obiluje hitovima "Laku noć", "Kao u snu", "Ja ne znam nikog boljeg od tebe", "General bez činova" i "Čekam te", turneje #samoljubav, te svega što on i njegova ekipa rade.

Koliko je publika željna odlične zabave i vrhunskog showa, najbolje je pokazao prošlotjedni primjer Šibenika, kada je gotovo u jednom danu rasprodan Tonyjev koncert na tvrđavi sv. Mihovila, 19. srpnja., pa su organizatori odmah najavili i novi 20. srpnja.

Ne sumnjamo kako su obožavatelji u Australiji, jedva dočekali dolazak omiljenog im pjevača, jer Tony će im sigurno vratiti koncertima koji će se još godinama prepričavati.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) +5 Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Celebrity Par u koji nitko nije vjerovao jer je ona puno starija od njega proslavio 23. godišnjicu braka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene