Vrata Močvare otvorit će se u petak u 20:30, a Tricky i njegovi glazbenici na scenu izlaze između 21:30 i 22:00.


Zagrebački koncert trip hop pionira Trickyja koji će se održati u klubu Močvara u petak, 29. siječnja službeno je rasprodan.

Vezani članci Slika nije dostupna Kako je obična močvara pretvorena u mjesto gdje se vrte milijuni Slika nije dostupna Ulaznice za Dub Incorporation krenule u prodaju!

Adrian Thaws, poznatiji kao Tricky, vraća se u Hrvatsku na čak dva koncerta sa svojim novim projektom Skilled Mechanics i istoimenim albumom koji je objavljen 22. siječnja. LAA ga dovodi na tri ekskluzivna klupska nastupa – u beogradski Dom omladine 26., splitsko Judino drvo 28. te u zagrebačku Močvaru 29. siječnja.

Točno 20 godina nakon objave debitantskog albuma 'Maxinquaye', izdanja koje je definiralo trip hop žanr i proslavilo bristolski zvuk diljem svijeta, Tricky je i dalje jedan od najcjenjenijih i najinovativnijih glazbenika današnjice, a Skilled Mechanics projekt je njegovo novo veliko poglavlje koje se razvija od kad je stanovnik Berlina. Debitantski istoimeni uradak službeno je objavljen 22. siječnja 2016. za vlastitu Trickyjevu etiketu False Idols.