Ne propustite

Tri kraljice devedesetih u Revelinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasno je da se te subote u dubrovačkom klubu priprema velika festa, jer će se publika 16. travnja vratiti u te lude godine.

U subotu, 16. travnja u Culture clubu Revelin priprema se veliki Trash music party s ne jednom, nego tri kraljice devedesetih. Minea, Ella i Ivana Banfić, tri su velike zvijezde devedesetih, s repertoarom koji tjera na ples.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Kad se na pozornicu jednog od sto najboljih klubova na svijetu popnu tri kraljice devedesetih, to znači da će pun klub cijelu noć plesati uz ‘Vrapce i komarce’, ‘Iza ponoći, ‘Šumicu’, ‘Uberi ljubicu’, ‘Vlak’ i ostale vječne hitove. Tko god je bio na nekom od njihovih koncerata, uključujući i zadnji u Revelinu, zna da cijeli klub podrhtava od ludog ritma devedesetih.

Jasno je da se te subote u dubrovačkom klubu priprema velika festa, jer će se publika 16. travnja vratiti u te lude godine, s pjesmama i pjevačicama koje su žarile i palile glazbenom scenom tog vremena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene