Jasno je da se te subote u dubrovačkom klubu priprema velika festa, jer će se publika 16. travnja vratiti u te lude godine.


U subotu, 16. travnja u Culture clubu Revelin priprema se veliki Trash music party s ne jednom, nego tri kraljice devedesetih. Minea, Ella i Ivana Banfić, tri su velike zvijezde devedesetih, s repertoarom koji tjera na ples.

Vezani članci Slika nije dostupna Kraljice domaće dance glazbe imaju ljetno iznenađenje! Slika nije dostupna Primoštenska ljepotica slavi 23. rođendan i priprema pravi spektakl!

Kad se na pozornicu jednog od sto najboljih klubova na svijetu popnu tri kraljice devedesetih, to znači da će pun klub cijelu noć plesati uz ‘Vrapce i komarce’, ‘Iza ponoći, ‘Šumicu’, ‘Uberi ljubicu’, ‘Vlak’ i ostale vječne hitove. Tko god je bio na nekom od njihovih koncerata, uključujući i zadnji u Revelinu, zna da cijeli klub podrhtava od ludog ritma devedesetih.

Jasno je da se te subote u dubrovačkom klubu priprema velika festa, jer će se publika 16. travnja vratiti u te lude godine, s pjesmama i pjevačicama koje su žarile i palile glazbenom scenom tog vremena.