Na trećem od četiri ovoljetna partyja nastupili su Weiss i šef cijelog projekta, poznati i Dubrovčanima posebno drag, Mark Knight.


Dubrovnik je jedan od tri grada na svijetu, a Culture Club Revelin jedan od isto toliko klubova u kojem tijekom ljeta rezidencijski program ima svjetski poznati label, "Toolroom records".

Britanski novinar: 'Hrvatska je izrasla u ozbiljnu klupsku destinaciju'

Vezani članci Slika nije dostupna INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara Slika nije dostupna 'DJs from Mars' ekstravagantnim nastupom oduševili publiku

Na trećem od četiri ovoljetna partyja nastupili su Weiss i šef cijelog projekta, poznati i Dubrovčanima posebno drag, Mark Knight. Obojica oduševljeni punim klubom i činjenicom da je program Toolroom residency ovih vrućih ljetnih noći pronašao mjesto u najljepšem gradu na svijetu.

Inače, u tijeku su zadnje pripreme i prodaja ulaznica za veliki Dubrovnik electronic festival, na kojem će od 12. do 15. ovog mjeseca nastupiti Fedde Le Grand, Kryder, Marco Bailey, DJs from Mars, Saint WKND i domaći resident DJi, Dancelectric, Audiometric, Speed,dBA i Phiberoptic.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook