Tony Cetinski (Foto: PR)
Tony Cetinski (Foto: PR) Foto: PR

Nakon što je dijelio pozornice s glazbenim ikonama Joséom Carrerasom, Michaelom Boltonom, Placidom Domingom i Montserrat Caballé te nastupa u legendarnom londonskom Royal Albert Hallu, Tony Cetinski spreman je za novi svjetski izazov.


Glazbenik besprijekorne karijere, čije je ime sinonim za vrhunsko pjevanje i koncerte, Tony Cetinski, prvi će put održati veliku inozemnu turneju.

Vezani članci Tony Cetinski Cetinski emotivnom objavom otkrio ime i spol djeteta koje će dobiti njegov sin Christian: "Čekamo te, tvoj nono" Cjepivo i novac, ilustracija Žele otvaranje: Ova država nudi više od 100 milijuna dolara ljudima koji se cijepe prije 15. lipnja

Amerika i Kanada s nestrpljenjem očekuju dolazak čovjeka koji je tijekom tridesetogodišnje karijere ostvario niz fantastičnih uspjeha, a broj domaćih i stranih višestrukih nagrada, priznanja struke i publike teško je i pobrojiti. Njegovi brojni albumi i još brojniji hitovi godinama ga svrstavaju među najemitiranije izvođače, po službenim statistikama.

Nakon što je dijelio pozornice s glazbenim ikonama Joséom Carrerasom, Michaelom Boltonom, Placidom Domingom i Montserrat Caballé te nastupa u legendarnom londonskom Royal Albert Hallu, spreman je za novi svjetski izazov.

Nakon dosadašnjeg fenomenalnog uspjeha, megapopularne regionalne koncertne turneje #samoljubav, Tony se zajedno sa svojim suradnicima odlučio za novi iskorak. Tako će ovu nezaboravnu glazbenu priču početkom studenoga podijeliti s obožavateljima u Americi i Kanadi.

Popis gradova u kojima će se koncerti održati zaista je impresivan i najbolja je potvrda Tonyjeve vrijednosti. Chicago, New York, Las Vegas, San Francisco, Toronto i Calgary savršene su pozornice za glazbenu priču o ljubavi. S druge pak strane, Tony Cetinski i njegov bend više su nego motivirani da vam pokažu nevjerovatne rezultate proteklog rada.

Američki i Kanadski dio turneje počinje prvog dana studenoga koncertom u Concord Music Hallu u Chicagu.