Ne propustite

Tony Cetinski: Boris Novković i ja smo gospodari prstenova!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tony Cetinski najavio zahuktavanje priče oko novog albuma!

Uoči svirke na Bundekfestu ove subote, Tony Cetinski održao je akustični koncert na u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. Dobro raspoloženi pjevač pjevao je najveće hitove poput 'Tebe ne bih mijenjao', 'Blago onom tko te ima', 'Kad žena zavoli' do najnovijeg 'Žena nad ženama', najavljujući da se zahuktava priča oko novog albuma.

'Sljedeći tjedan snimamo videospot za duet sa Željkom Joksimovićem. Toliko smo pjesmu najavljivali da imam osjećaj kao da otvaramo kafić sa zlatnim kvakama, a svi dolaze pogledati gdje ima prašine', rekao je Tony kojeg je srpski kolega iznenadio pozivom.

'Toliko smo pjesmu pripremili, da smo je pripremili', rekao je Joksimović, koji je posebno bio oduševljen tekstom koji je napisao Luka Bulić. 'Kad sam čuo tekst, rekao sam vau, pa ovo je novi Arsen Dedić', kaže Željko koji će pjesmu Zabluda premijerno predstaviti na zajedničkom koncertu s Tonijem u Novom Sadu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Baca li samo meni...?" Zanosna Nives Celzijus uživala je u društvu našeg poznatog voditelja, kojeg je usporedila s Bradom Pittom!

'Tony je jedan simpatičan lik, koji je isti kad ga znate i kad ga ne znate. Isti je vrag', kaže Marko Tolja.

Toni Cetinski i grupa Silente gosti su Bundekfesta 2014.

Marija Husar rekla je da su se na Euroviziji s njim osjećale kao da su na maturalcu, Mia Kovačić izjavila je da kad god je u mogućnosti visi u prvim redovima na koncertima, a Boris Novković izjavio da ima puno toga zajedničkog s Tonijem. 'Da, Boris i ja smo pravi gospodari prstenova', smijao se Tony.
U studiju je svojim posjetom Tonija iznenadila kolegica Ivana Banfić. 'U pjesmu 'To je vrijedilo čekati' zvali smo Tončeka', rekla je, a Tony nastavio 'I Tonček se posral u lonček. Kaj bu u lončeku to bu Tončeku', rekao je Tony koji je priznao da su njih dvoje dobro nasamarili medije prije nekoliko godina, koji su radi promocije pjesme izmislili ljubavnu vezu.

'Bilo je, Hoćete trač - mi smo vam ga dali', rekli su u glas i dogovorili da bi za dvadesetak godina mogli organizirati zajedničku turneju po staračkim domovima, koja bi se zvala 'To je vrijedilo čekati'.

Posebno iznenađenje bilo je kad su u studio stigle Gazde. Tamburaški sastav pokazao je kako Tony zvuči na tamburama. 'Gazde i Tony prije nekoliko godina bile su na zajedničkoj turneji. To je i nama bila velika škola kako se to treba raditi', rekao je Marko Bujanović, frontman Gazda koji su odsvirali pjesmu 'Sve je s tobom napokon na mjestu', uz pratnju Tonija na šuškalici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene