Baladom prepunom sjete i snažnih osjećaja Toni Pavić donosi nešto drugačiji glazbeni izričaj od dosadašnjih pjesama.

Galerija


Melankoličan spoj gitare i harmonike, emotivan izričaj i stihovi "uvenula je ljubav kao ruža, a zalilo je na stotine suza“ otkrivaju notu onih pjesama koje brzo ulaze u uho i dugo tu ostaju. Melankolična atmosfera je prožeta glazbom i stihovima čiji je autor Zvonimir Jerković, a aranžirao ju je Toni Pavić.

Vezani članci Slika nije dostupna Stiže i album prvijenac: "Ako treba moliti" novi singl mladog pjevača Tonija Pavića Slika nije dostupna Evo kako prebroditi jesenski umor!

 "Melankolija je nešto što nisam tražio, ali me je našla u pravom trenutku. Zvone mi je poslao pjesmu jer ga je zanimalo kako će zvučati kada je ja otpjevam, a meni je jedan refren bio i više nego dovoljan da je zavolim. Kada je on rekao "tvoja je!“, krenuli smo raditi na njoj i tako se formirala dobra ekipa koja je već sada zaslužna za dosta toga novog što se sprema. Ozbiljno smo podigli ljestvicu, a melankolija je najbolji mogući uvod u sve to“, izjavio je Toni.

Melankolija je glazbeno zrelija od Tonijevih dosadašnjih singlova i najavljuje zaokret glazbenog izričaja koji je bliži popu.

Glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije Mass Studios iz Mostara, a scenarij i režiju video spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin.

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju. Samostalnu glazbenu karijeru započeo je 2015. godine i do sada je objavio šest singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama.

Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

Aleksa Balašević oglasio se prvi put nakon očeve smrti, objavio je i jednu od njihovih dosad neviđenih fotografija