Spoj gitare i harmonike

Toni Pavić zvukom i slikom dočarava svoju novu pjesmu koja ga je pronašla baš u pravom trenutku

Toni Pavić Toni Pavić Luka Mamuza/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Pavić Toni Pavić +0 Toni Pavić Galerija

Baladom prepunom sjete i snažnih osjećaja Toni Pavić donosi nešto drugačiji glazbeni izričaj od dosadašnjih pjesama.

Melankoličan spoj gitare i harmonike, emotivan izričaj i stihovi "uvenula je ljubav kao ruža, a zalilo je na stotine suza“ otkrivaju notu onih pjesama koje brzo ulaze u uho i dugo tu ostaju. Melankolična atmosfera je prožeta glazbom i stihovima čiji je autor Zvonimir Jerković, a aranžirao ju je Toni Pavić.

Pogledaj i ovo Ines i Toni Pavić - 4 Krasni i snažni ljudi! Upoznajte mlade glazbenike koji ne znaju za prepreke, a tvrde i da imaju pjesmu za Samardžića: ''Bilo bi super da nekako dođemo do njega''

 "Melankolija je nešto što nisam tražio, ali me je našla u pravom trenutku. Zvone mi je poslao pjesmu jer ga je zanimalo kako će zvučati kada je ja otpjevam, a meni je jedan refren bio i više nego dovoljan da je zavolim. Kada je on rekao "tvoja je!“, krenuli smo raditi na njoj i tako se formirala dobra ekipa koja je već sada zaslužna za dosta toga novog što se sprema. Ozbiljno smo podigli ljestvicu, a melankolija je najbolji mogući uvod u sve to“, izjavio je Toni.

Melankolija je glazbeno zrelija od Tonijevih dosadašnjih singlova i najavljuje zaokret glazbenog izričaja koji je bliži popu.

Glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije Mass Studios iz Mostara, a scenarij i režiju video spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin.

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju. Samostalnu glazbenu karijeru započeo je 2015. godine i do sada je objavio šest singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene