Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako god se baci, Golubanova kocka dobiva. A kad se cijela 'igra' maherski odigra, blues je dobitna kombinacija.


Novi album 'Blow Junkie', Tomislav Goluban objavio je krajem prosinca. Novi, šesti po redu, nosač zvuka ovog vrsnog glazbenika sadrži 16 pjesama energičnog bluesa na engleskom jeziku. Nedavno predstavljen prvi singl „Gambler's Blues“ dobio je svoje video uprizorenje.

Tomislav Goluban s albumom 'Blow Junkie' vraća nas blues korijenima!

Vezani članci Slika nije dostupna Legendarni glazbenik UBIJEN? Policija pokrenula istragu Slika nije dostupna Legenda bluesa: B.B.King umro u snu

'Snimanje spota za pjesmu Gambler's Blues bilo je ugodno i jednostavno. Prvi put sam imao dio scenarija u glavi koji je fenomenalni Dinko Pasini uobličio, snimio i montirao. Još tijekom proljeća prošle godine, prilikom slikanja naslovnice albuma "Blow Junkie", Kristina Matijašić (model) spomenula mi je da vježba ples na šipci. Već sam tada znao da moramo zajedno snimiti video spot s tom tematikom.' - rekao je Tomislav Goluban. Video spot snimio je Dinko Pasini u zagrebačkom klubu Pepermint.

U spotu su glumila dva modela; Kristina Matijašić, koja je svojevremeno krasila naslovnicu časopisa Playboy i Slađana Pribolšan. O suradnji s Tomislavom Golubanom imale su samo riječi hvale:'S obzirom da volim jazz i blues, biti dio atmosfere sa snimanja ovog spota bio je izuzetni užitak . Uz dobru glazbu i sjajne ljude našla sam se u ulozi vizažistice i glumice, što me učinilo više nego zadovoljnom. Prelijepo iskustvo, živim u nadi da će toga u budućnosti biti i više.' - Kristina Matijašić.

'Sve danas ima svoju cijenu, rijetko tko živi da bi istinski živio. Snimanje spota sa umjetnikom Tomislavom Golubanom i ostalom ekipom je odraz istinskog života, duševnog zadovoljstva koja je rezultirala uspješnom intrigantnom suradnjom. Nadam se da ćete uživati!' - Slađana Pribolšan.

Pogledjate i novi spot!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook