SKUD Ivan Goran Kovačić (Foto: SKUD IGK)
SKUD Ivan Goran Kovačić (Foto: SKUD IGK) Foto: SKUD IGK

Studentsko kulturno-umjetničko društvo "Ivan Goran Kovačić" u četvrtak, 15. studenog svečanim koncertom „Tko pjeva, zlo ne misli“, u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, obilježit će 70 godina postojanja.


Na koncertu koji počinje u 19.30 sati sedam sekcija SKUD-a (Akademski zbor, Folklorni ansambl, Muški vokalni ansambl, Akademski harmonikaški orkestar, Kazalište, Grupa za međunarodni folklor i Manifestacija Goranovo proljeće) izvest će evergreene filmske glazbe u čast Ivanu Goranu Kovačiću, prvom hrvatskom filmskom kritičaru.

Vezani članci Ana Vilenica u predstavi Duet za jednog (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Poznata glumica u život pustila tešku temu: "Ono što sam ja vidjela, tko god je dobar u glavi, dobar je i u tijelu” Predstava Duet za jednog (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Humanitarna akcija i obilježavanje Nacionalnog dana multiple skleroze

Na pozornici Lisinskog 300 članova društva će kroz pjesmu, ples i glumu publici predstaviti neke od najuspješnijih filmskih tema poput onih iz filmova: „Grk Zorba“, „Bitka na Neretvi“, „Sokol ga nije volio“, „Pirati s Kariba“, „Kum“ i mnogih drugih.

U završnoj točki svi izvođači odat će počast jednom od najpopularnijih i najzagrebačkijih filmova svih vremena te izvesti koloplet vječnih melodija iz filma „Tko pjeva, zlo ne misli“.

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatskog sabora, Gradonačelnika Grada Zagreba i Hrvatskog sabora kulture.

Više informacija o društvu pronađite na www.igk.hr te na Facebook stranici društva

Ulaznice po cijeni od 50/60/70 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog ili putem internetske stranice www.lisinski.hr