Za prelijepu Tinu Cukrov kaže da je svoj posao odradila profesionalno!


Pjevač baršunastog glasa kako ga mnogi nazivaju, jedan od najpopularnijih izvođača mlađe generacije Igor Cukrov, ovih dana našao se u ljubavnom klinču s jednom od najpoznatijih plavuša, Tinom Katanić.

Vezani članci Spot Bomba (FOTO: Youtube) Gdje su nestale? Tina, Aleksandra, Jelena… bile su glavne zvijezde spota, a onda su se neke od njih povukle Igor Cukrov (Foto: Instagram) Glumila je u njegovom spotu, a on se zaljubio: Pjevač Igor Cukrov oženio lijepu srpsku manekenku Katarinu

Strastveni zagrljaji, pogledi, ljubavne svađe i prepirke, sve je to dio novog video spota ‘Daruj sreću novim ljudima’ kojeg je Igor snimio u društvu atraktivne Tine, a čiju premijeru možete pogledati na Dnevnik.hr-u.

Spot se snimao u Splitu i Omišu, a evo što je o pjesmi, suradnji sa Tinom rekao Igor Cukrov, 'Daruj sreću novim ljudima', emotivna je pjesma, koji govori o dirljivoj ljubavnoj priči. Na snimanju spota pridružila mi se prelijepa Tina, koja je svoj dio profesionalno odradila. Vjerujem kako će se pjesma i spot svidjeti ljudima', rekao je Igor.

Glazbu i tekst singla ‘Daruj sreću novim ljudima’ potpisuje mladi i talentirani Boris Rogoznica, dok je aranžman djelo Fedora Boića. Video spot je snimljen u produkciji Pie Tutića, a viziju cijelog spota dao je sam Igor Cukrov, koji je ujedno i redatelj.