Još svega 20 dana ostalo je do najvećeg ljetnog spektakla u Areni Zagreb - koncerta legendarnih Maidenovaca.

Galerija


Kako se bližimo datumu koncerta tako se sve više priča o jednoj od najboljih turneja banda u povijesti, dok je potražnja za kartama dosegnula vrhunac. Nakon što su rasporadili sve koncerte do sada na turneji, zagrebačka publika može očekivati isto. Parter je već neko vrijeme rasprodan i ostalo je svega par stotina ulaznica na tribinama.

Vezani članci Frontmen Iron Maidena Bruce Dickinson proglašen počasnim građaninom Sarajeva (Foto: AFP) - 4 Frontman Iron Maidena postao počasni građanin Sarajeva: "Nevjerojatno je da ljudi to i dalje cijene" Iron Maiden (FOTO: Getty) Stigla službena potvrda: Jedan od najpopularnijih bendova na svijetu opet u Hrvatskoj!

Pozivnicu hrvatskim fanovima poslali su i članovi Iron Maidena putem društevnih mreža. Europski mediji već sada su ovu Maidenovu turneju uvrstili su među njihove tri najbolje ikada. “Moćno i fenomenalno.”, ”Iron Maiden već četrdeset godina ima ulogu predvodnika svog žanra i ništa ne upućuje na to da je vrijeme za napuštanje pozornice. Iron Maiden je u top formi.” - samo su neki od komentara.