Snima se

THE LABEL – prvi hrvatski dokumentarac o modnoj industriji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Modni dokumentarac godine koji ćete morati pogledati!

U tijeku je snimanje prvog hrvatskog dokumentarnog filma o domaćoj modnoj industriji. Autori koji se prihvatili tog zadatka i koji stoje iza ovog projekta su Svjetlana Matić, urednica emisije InMagazin na Novoj TV, Suzana Arslani i Jure Perišić.

Pogledaj i ovo Matija Vuica EKSKLUZIVNI DOGAĐAJ Raskošne kreacije Matije Vuice su oduševile Hollywood: "Revija je za mene stvarno bila nešto posebno"

Sretan vam Međunarodni dan sreće - Evo kako izgleda Happy Zagreb!

Kako i sami sudjeluju mnogim segmentima modnog posla, ovaj se trojac prihvatio nimalo laganog zadatka te odlučio pružiti uvid u ovaj intrigantni svijet.

Bit će to fascinantan pogled u hrvatsku modu! Najpoznatiji hrvatski dizajneri, manekenke, make-up artisti, hair stilisti samo su neki od talentiranih ljudi u dinamičnom modnom svijetu, a u dokumentarcu radnog naziva 'THE LABEL' gostovat će i brojni domaći sugovornici : stručnjaci 'insideri' kao i ličnosti iz javnog života.

Svi oni će pokušati priblžiti modnu mašineriju onima koje moda zanima. Što je sve potrebno za izradu jedne kolekcije? Kakva je atmosfera u backstageu prije revije? Što je nužno da postanete uspješni u modnoj industriji?

To su samo od nekih pitanja na koje će trojac Matic, Arslani i Perišić pokušati odgovoriti.

SVJETLANA MATIć – novinarka i dnevna urednica najgledanije zabavne emisije In Magazin. Kao novinarka NOVE TV godinama je pratila inozemne FW kao onaj u New Yorku, Parizu, Londonu, Milanu, Hong Kongu, Dubaiju….Autorica je brojnih TV modnih reportaza, a intervjuirala je brojne poznate mankenke i svjetske dizajnere kao sto su Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Alber Elbaz, Max Azria, Stella McCartney, Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott, Francisco Costa….

JURE PERIŠIĆ - mladi perspektivni modni fotograf, jedan od pokretača modnog brenda Coded Edge i apsolvent Novinarstva na smjeru Televizija i Novi mediji . Kao fotograf surađivao je sa brojnim domaćim modnim dizajnerima, etabliranim brendovima i magazinima te je trenutno službeni fotograf Fashion.hr style community portala . Iza sebe ima nekoliko zajedničkih i samostalnih izložbi , a njegov kratkometražni dokumentarac ''Men in Heels'' nagrađen je na međunarodnom festivalu kratkih radijskih i televizijskih formi ''On the record'' . .

SUZANA ARSLANI – 15 godina snima i montira razne serije, dokumentarce, reklame, spotove i modne, lifestyle i sportske evente. Za vrijeme jednogodišnjeg boravka u Parizu, osim rada na filmovima i reklamama radila je intenzivno i za Fashion TV gdje je snimala modne evente I revije poznatih dizajnera poput D & G, Vikor & Rolf, Prada, Kenzo, Jean Paul Gaultier, Chanel, Versace, Oscar de la Renta, Comme des Garcons….
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene