The Killers
The Killers Foto: Getty Images

Na iščekivanom albumu našlo se 10 novih pjesama koje zajedno čine cjelinu koju sastav opisuje kao „svjetlost koja proizlazi iz tame i pobjedu nad tugom“.


Nakon što su ovogodišnjim singlovima osvojili publiku i alternativne glazbene ljestvice, popularni The Killers objavili su šesto studijsko izdanje naziva „Imploding The Mirage“. Na iščekivanom albumu našlo se 10 novih pjesama koje zajedno čine cjelinu koju sastav opisuje kao „svjetlost koja proizlazi iz tame i pobjedu nad tugom“.

Vezani članci Idles Predvodnici suvremenog britanskog post-punka premijerno stižu u Hrvatsku zahvaljujući najvećem open-air festivalu! Rival Sons INmusic festival #15 jači je za još jedno veliko svjetsko glazbeno ime

Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett te Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Angelesu, Las Vegasu i Park Cityju (Utah). „Imploding The Mirage“ donosi i zamjetan broj glazbenih gostiju koji su sudjelovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel i Blake Mills.


Već smo imali priliku poslušati singlove poput „Fire In Bone“, „My Own Soul's Warning“, koja je prožeta promišljenim tekstom i britkim gitarama, te „Caution“, koja se našla na prvom mjestu Billboard Rock Airplay ljestvice.

Uslijed aktualne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani odgoditi dio svoje europske turneje, a neki od novih datuma već su objavljeni. Među potvrđenim koncertima za nadolazeću godinu našao se i nastup na odgođenom izdanju INmusica, kad će sastav premijerno zasvirati u Hrvatskoj.

Razuzdana zavodnica iz "Seksa i grada", koja iza sebe ima tri propala braka, i u sedmom desetljeću ostavlja bez daha