Tatjana Cameron Tajči otkrila nam je kako se pjesma "Hajde da ludujemo" trebala originalno zvati, kako danas gleda na svoju slavu te brojne detalje koje dosad nismo znali.

Galerija


Pjesmom "Hajde da ludujemo" Tatjana Cameron Tajči predstavljala je Jugoslaviju na Eurosongu 1990. godine koji se održao u Zagrebu. Pjevačica je onda imala tek 19 godina, a pjesma je do danas ostala jedan od najvećih hitova hrvatske glazbene povijesti.

"Hajde da ludujemo" autorski potpisuju Zrinko Tutić i Alka Vuica, a Tajči smo zamolili da se prisjeti vremena svoje najveće popularnosti te nastupa na Eurosongu.

Među brojnim detaljima koje smo otkrili jest i činjenica da se pjesma trebala drugačije zvati, ispričala nam je kako ju je singl osvojio te zašto ga još i danas voli.

Tajči se prisjetila i ružičaste haljinice u kojoj je nastupila na eurovizijskoj pozornici, tko ju je šivao te zašto nije bila najugodnija, ali i što joj je sve smetalo u to vrijeme.

Pjevačica je također istaknula i što bi iz današnje perspektive poručila 19-godišnjoj sebi, kako bi sve izgledalo da su onda postojale društvene mreže te je najavila koncert kojim će obilježiti 30. godina jedne od svojih najpopularnijih pjesama.

Sve detalje o Tajčinu hitu "Hajde da ludujemo" te kako na sve danas gleda provjerite u ekskluzivnom intervjuu za DNEVNIK.hr.