Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a "Experimentalno" je prvi korak ka tome.

Galerija


Odlična suradnja pjevačice Tare i Ivana Zaka kao autora i producenta projekta se nastavlja i to provokativnom pjesmom i visokobudžetnim spotom„Experimentalno“ koju potpisuje IZ Videos, a koja progovara o erotičnom odnosu muškarca i žene.

Vezani članci Tara (Foto: PR) Veliki povratak bivše pjevačice Karme: Naša J.Lo povukla se na vrhuncu slave i zavoljela konzula! Ivan Zak, gost IN Magazina (Foto: IN Magazin) Prije koncerta u Rogoznici Ivan Zak našao se u jednoj potpuno drugačijoj ulozi, evo o čemu je riječ

Tara se sprema osim Hrvatske osvojiti i regiju, a "Experimentalno" je prvi korak ka tome.

Nakon velikog hita, dueta s Ivanom Zakom „Naj,naj“ i pjesme „Kakva noć“ koja je vladala ljetnim partyjima, vrijeme je za nešto potpuno drugačije, intrigantno. Tara je odabrala novi glazbeni stil koji joj savršeno pristaje, a to će vam dokazati pjesma - „Experimentalno“.

Vokalne sposobnosti ove atraktivne pjevačice su neupitne, a odlično i glumi što možete vidjeti u novom spotu koji je zamišljen kao dekadentna kostimirana zabava smještena u tajnovitoj vili. Dominiraju senzualne, zavodljive scene u kojima glavnu ulogu ima atraktivna Tara koja je ovom pjesmom definitivno odlučila zaintrigirati publiku i osvojiti ju novom, modernom produkcijom pjesme, ali i spota.

„Pjesma progovara o muško-ženskom odnosu koji nije uvijek ravnopravan i ponekad se žena zaista može osjećati kao objekt. No tada se bude jake emocije, moć žene koja pokazuje svoju snagu te kroz magiju ljubavi mijenja taj odnos u svoju korist.“- objasnila je pjevačica Tara koja je već neko vrijeme u studiju i priprema prvi samostalni album koji će potpisati Ivan Zak, odnosno IZ Produkcija, a popratit će ga vrhunski spotovi IZ Videos.

Kraj godine za ovu Istrijanku bit će u znaku promocije novog singla na brojnim pozornicama cijele regije, a sve informacije o nastupima potražite na facebooku i instagramu TARA EX Karma.