Uskoro!

Nastup koji se ne propušta, Dyaco najavljuje poslasticu za sve ljubitelje tamburice i odlične glazbe

Dyaco Dyaco Ivan Bilandzic/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dyaco Galerija

Tamburaški sastav Dyaco najavljuje live nastup u Zagrebu i poslasticu za sve ljubitelje tamburice i odlične glazbe.

Svi željni odlične tamburaške glazbe došli su na svoje. Kao uvod u listopad, tamburaški sastav Dyaco pripremio je svim ljubiteljima tamburice i odlične glazbe, pravu poslasticu.

Pogledaj i ovo Tamburaški sastav Dyaco - 4 Božić na tamburi Naši tamburaši koji su proglašeni najboljima na svijetu predstavljaju svoju prvu blagdansku pjesmu!

Početkom listopada, dečki iz Dyaca zasvirati će uživo na Afer work partyu zagrebačkog Avant Gardena svoje dobro znane hitove kao što su "Garava", "Otrovnica", "Zagrlimo vjetar", "Budi uz mene", kao i mnoge druge.

Iako je riječ o tamburašima, Dyaco je odavno poznat i prepoznat kao band koji svojom glazbom pomiče granice. Riječ je o spoju tradicionalnog i urbanog, a prvi su u svijetu uveli električne tambure.
Pozvani su svakako svi željni odlične atmosfere, pjevanja i druženja uz zvuke tamburice, zato ne propustite uživati u live izvedbama Dyaca 04. listopada, od 18.00h – Avant Garden, Zagreb.

"Nakon duge pauze, drago nam je opet biti u Zagrebu i to baš četvrtkom kao u dobra stara vremena. Dyaco će vas zabaviti i napraviti ludilo, a vi zato rezervirajte svoju ulaznicu jer 4. studenog '21. vas očekujemo u Avant Gardenu na "After work party", poručili su dečki iz Dyaca.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene