Jedva čekamo

Svjetska senzacija dolazi u Hrvatsku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od prve službene objave koncerta u Zagrebu, u samo tjedan dana isti je prebačen iz male u veliku dvoranu Doma sportova.

Nakon rasprodane turneje u 2016. godini SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX se na zahtjev publike vraća u Europu i ove godine, sa svojim prepoznatljivim ''vintage'' načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rock pjesama.

Rasprodanih 75 gradova u Europi!

Najava turneje stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike. Postmodern Jukebox kreće na europsku turneju 27.veljače 2017., a zagrebački koncert dogovoren je za 31.3.2017. u Domu Sportova (sva mjesta su sjedeća).

Ogroman interes publike !

Od prve službene objave koncerta u Zagrebu, u samo tjedan dana isti je prebačen iz male u veliku dvoranu Doma sportova. Postmodern Jukebox, stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima preko 70, u proteklih nekoliko godina imao je preko 500 milijuna pregleda na Youtubeu, kao i dva milijuna pratitelja, nastupao je u emisiji „Good Morning America“, bio u vrhu iTunes i Billboard top-lista i izveo preko stotinu koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene