Kakva muka

SUPERTALENT Igor prerezao Renea!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talentirani mađioničari samo su neki od nesvakidašnjih talenata koje ćemo uskoro upoznati u 'Supertalentu' Nove TV.

Najbolji voditeljski dvojac Nove TV – Igor Mešin i Rene Bitorajac nesumnjivo su uživali u snimanju spota za nadolazeći show na Novoj TV - Supertalent. Tom je prilikom Igor postao mađioničar koji je trik rezanja kovčega isprobao na Reneu.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Četvrta sezona Supertalenta samo što nije počela, a sudeći po audicijama koje su se održale u četiri hrvatska grada – Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku, čeka nas vrlo uzbudljiva sezona.

Prema riječima četveročlanog stručnog žirija Mislava Čavajde, Martine Tomčić, Danijele Martinović i Marija Petrekovića, zaista nije bilo lako iz trezora talenata odabrati one najbolje. Na audicije su došli brojni plesači, pjevači, akrobati, imitatori, mađioničari, ali i oni s nekim neuobičajenim talentima, a koga od njih ćemo gledati u polufinalnim emisijama, doznat ćemo uskoro!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene