Talentirani mađioničari samo su neki od nesvakidašnjih talenata koje ćemo uskoro upoznati u 'Supertalentu' Nove TV.


Najbolji voditeljski dvojac Nove TV – Igor Mešin i Rene Bitorajac nesumnjivo su uživali u snimanju spota za nadolazeći show na Novoj TV - Supertalent. Tom je prilikom Igor postao mađioničar koji je trik rezanja kovčega isprobao na Reneu.

Vezani članci Rene Bitorajac o Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Rene o reakcijama na Supertalent: ''Još me nikad toliko ljudi nije zaustavilo u dućanu'' Žiri Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Žiri omiljenog showa otkrio koji su njihovi ''supertalenti'', a neke smo čak i testirali na licu mjesta!

Četvrta sezona Supertalenta samo što nije počela, a sudeći po audicijama koje su se održale u četiri hrvatska grada – Splitu, Rijeci, Zagrebu i Osijeku, čeka nas vrlo uzbudljiva sezona.

Prema riječima četveročlanog stručnog žirija Mislava Čavajde, Martine Tomčić, Danijele Martinović i Marija Petrekovića, zaista nije bilo lako iz trezora talenata odabrati one najbolje. Na audicije su došli brojni plesači, pjevači, akrobati, imitatori, mađioničari, ali i oni s nekim neuobičajenim talentima, a koga od njih ćemo gledati u polufinalnim emisijama, doznat ćemo uskoro!