Singl ''Hoćeš li'' je nastavak prethodnog singla najbolji u kojem se Stefany okrenula modernom i urbanijem zvuku koji joj odlično pristaje.

Galerija


Mlada glazbenica koja vrlo uspješno koketira stilovima i ovoga je puta iznjedrila odličnu interpretaciju u pjesmi “Hoćeš li.”

Istoimeni singl je svojevrsni nastavak prethodnog singla “Najbolji” u kojemu se Stefany okrenula modernom i urbanijem zvuku koji joj odlično pristaje. Pjesma “Hoćeš li” je moderna middle balada koja govori o situaciji u kojoj se svi zaljubljeni ljudi nađu barem jednom.

Mlada se glazbenica i sama osvrnula na ovu predivnu baladu: “Neka moja interpretacija pjesme bila bi da bez obzira koliko smo sretni ili koliko nam je lijepo s tom osobom, uvijek postoji u nama taj sitni strah hoće li ta osoba ostati s nama u onim danima kad se dogode neke loše stvari ili kad ostarimo i više ne budemo tako blistavi kao u mladosti.”

Pjesmu i ovoga puta potpisuje odlični autorski tim Prajo&Kunštek, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić. Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Top modeli zaigrali nogomet protiv nogometaša Dinama! Slika nije dostupna Stefany je zaljubljena u bivšeg dečka Maje Cvjetković?

Spot je realiziran zahvaljujući “Sestricama” koje čine producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. Sniman je na raznim lokacijama u Zagrebu i Varaždinu, a ekipa kaže kako im je bilo baš zabavno i zanimljivo!

Stefany je na samom kraju dodala kako se iznimno veseli izlasku spota, ali i općenito ju zanimaju reakcije slušatelja na ovu pjesmu!