Saša Poldan pokazat će jedne od najboljih fotografija.

Galerija


Spektakularne fotografije divljeg svijeta Tanzanije riječka će publika imati priliku vidjeti i doživjeti zahvaljujući uglednom odvjetniku, zaljubljeniku u fotografiju i putovanja Saši Poldanu. Tanzanija je inspriracija mnogim svjetskim fotografima i snimateljima, a odluka autora ove izložbe je da fotografije prikaže u monokromu, što je umjetnost posebne dimenzije. Kroz prikazane emocije lokalnog stanovništva možete osjetiti kao da ste na mjestu dogadaja.

Saša Poldan (FOTO: PR)
Saša Poldan (FOTO: PR)

Vezani članci Trajekt, Tanzanija (Foto: AFP) Ronioci četvrti dan tragaju za tijelima putnika s prevrnutog trajekta u Tanzaniji, do sada pronađeno 223 mrtvih Prevrnuti trajekt u Tanzaniji 1 (Foto: AFP) Iz preokrenutog trajekta u Tanzaniji nakon dva dana izvučen živ muškarac, tijela i dalje plutaju oko broda

Svečano otvorenje izložbe biti će u petak 5.listopada u 17 sati u prostorijama Babaloo design store-a. Alex Pilepić iz riječkog dizajn studia istaknuo je zadovoljstvo ovom suradnjom, spoj dizajna i fotografije pokazao se kao odličan način spajanja umjetnosti. Fotografije će biti izložene dva tjedna, stoga svi zainteresirani mogu pogledati svijet Tanzanije kroz autorove oči.

Saša Poldan (FOTO: PR)
Saša Poldan (FOTO: PR)