Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovogodišnji Špancirfest završava sa stilom!


Nakon što ih je prošlu subotu pobijedila kiša, slovenski Laibach se 'osvetio' izvrsnim nastupom na Trgu Miljenka Stančića. Svirali su nakon sjajnih Cinkuša te je četvrtak definitivno zaradio status najraznovrsnijeg glazbenog dana Špancirfesta. Naime, na Korzu su svirali Soulfingersi u 'uličnoj' kombinaciji, a u Županijskoj palači je prepuno dvorište raznježio Tedi Spalato

Do kraja Špancirfesta: Laibach, Stereo MC's, Djaikovski, Parni valjak i mnogi drugi

Vezani članci Slika nije dostupna Predivni, topli, sunčani plesni petak kao uvod u pankersku subotu Slika nije dostupna VIDEO Tour de Žur Interview: Debbie Harry i Blondie 15 godina nakon

To je sjajan uvod u završni vikend Špancirfesta u kojem nas čeka mnogo uzbuđenja i zabave.Popularni ulični program performera i novog teatra nadograđuje se novim izvođačima - stižu nam Led Drummers, a probrani ulični svirači će ispuniti varaždinske ulice.

Koncertni program biti će baš pravi 'špancirfestovski': u Županijskoj palači izvrsna Tamara Obrovac & Transistria Ensemble, na Stančiću već legendarni Darkwood Dub, a na Stari grad stižu dvije plesne atrakcije - Stereo MC's i stari prijatelj Špancirfesta Djaikovski feat TK Wonder & MC Wasph.

Luda nas noć čeka i na Arena pozornici gdje nastupaju Chew the Fat! Croatia i Yesh, ali s Diyalom umjesto Remi.

Do kraja Špancirfesta nas čeka mnogo glazbenih poslastica: Brkovi, Punčke i Kawasaki 3P u subotu na Starome gradu, a Silente i veliki Parni valjak u nedjelju. Na Stančiću će se ukazati legendarni Lačni Franc u subotu, a atrakcija Pavel u nedjelju. U Županijskoj palači će u subotu ponovno nastupiti Špancirfest festivalski orkestar, a u nedjelju bez naplate ulaznica nastupaju varaždinski Groove On. Arena pozornica će program imati još samo u subotu, kada nastupaju Gramophondzie pa, ako još niste bili, obavezno pohodite mjesto cjelonoćne zabave. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook