sjajni Soul fingersi

Simpatična braća prisjetila se snježne anegdote: "Zbog njega sam odletio u mrežu"

Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Haris i Denis, poznata braća iz Soul fingersa, spremna su za još jednu humanitarnu utrku 'Do cilja zajedno'.

Frontmani grupe Soul fingers, braća Denis i Haris poznati kao veliki zaljubljenici u zimske sportove i ove će godine sudjelovati u humanitarnoj skijaškoj utrci – Do cilja zajedno. Ova će humanitarna utrka, koja se tradicionalno održava na Sljemenu na Bijelom spustu i 25.veljače u 12h okupiti velik broj ljudi iz javnog života s ciljem prikupljanja sredstava za hrabru plivačicu Luciju Mijatović i omogućiti joj nastup na Svjetskom prvenstvu u plivanju za osobe s Down sindromom.

Pogledaj i ovo Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Veseli se izazovu Zvijezda serije "Na granici" uoči utrke "Wings for life": "Osmijeh na lica, pozitivan duh i idemo napraviti nešto lijepo"

Prošlogodišnju trku će soul braća Denis i Haris dugo pamtiti po maloj nezgodi koja im se dogodila neposredno prije same ciljne ravnine  „ ..moj domišljati brat došao je na neobičnu ideju prije samog starta i predložio da kad se već trka zove „Do cilja zajedno“ da se zajedno sjurimo niz sljemensku stazu. Ne mogu reći da mi se ideja nije svidjela, ali mi se nije svidjelo njegovo kočenje na sred staze prije samog cilja. Kaže, samo je htio da zajedno uđemo u cilj!! Kako sam bio odmah iza njega, da bi izbjegao sudar odletio sam u mrežu. I dugo nakon tog pada koljeno sam osjećao skoro na svakom koncertu i podsjećalo me na ovaj događaj. Ma nema veze, ove godine ja startam prvi“ kaže Haris.

Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Soul fingers (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

U svojoj 26- godišnjoj karijeri Soul fingersi su imali priliku nastupati na dodjelama nagrada velikih sportskih natjecanja u Kitzbuhelu, Soldenu, Kranjskoj gori,na mariborskoj Zlatnoj lisici, te sljemenskoj Snježnoj kraljici, a soul braća Denis i Haris rado su se odazivali i na ekzibicijske trke, gdje su uz nastup Soul fingersa na stazama imali prilike sudjelovati i na dvije trke legendi u Kranjskoj gori , gdje je Denis imao čast voziti u timu Lasse Kjusa, a Haris u timu Bojana Križaja, te na utrci legendi na proslavi 25 godina Olimpijade u Sarajevu. Na Bjelašnici su uz veliki broj skijaških legendi oduševili mnogobrojne posjetitelje svojim koncertom u ciljnoj ravnini, nakon što su se spustili niz padinu – Denis u timu Alberta Tombe, a Haris u timu poznate slovenske skijašice Urške Hrovat.

Ususret ovoj zabavnoj skijaškoj utrci ljubitelji ovog jedinstvenog banda imat će priliku u četvrtak 25. siječnja uživati u „After ski party“ koncertu – Soul fingersa koji Bučna služba kultnog zagrebačkog kluba Shock Show Industry u Katranu priprema za sve ljubitelje zimskih sportova, soula i noćnog života, pa Denis poručuje: „ Ovo nam je prvi koncert u ovom sjajnom klubu kod našeg prijatelja Petrekovića i s nestrpljenjem ga očekujemo, jer smo u Katranu, baš u ovom klubu, pripremali glazbu za predstavu Drama o Mirjani i svakog smo dana prije proba u HNK ovdje radili na glazbi za predstavu. Super je energija kluba i sigurno će biti ludilo od koncerta u klubu Shock Show Industry,...“

Soul Fingers (FOTO: PR) Soul Fingers (FOTO: PR)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene