Sonus Festival (Foto: PR)
Sonus Festival (Foto: PR)

Jedva čekamo novi Sonus Festival.


Održana je dodjela glazbenih nagrada Ambasador na kojoj je paški Sonus Festival drugu godinu zaredom osvojio prestižnu titulu najboljeg festivala u Hrvatskoj. U istoj kategoriji nominirani su vrlo uspješni festivali poput Ultra Festivala u Splitu, Dimensions Festival u Puli, Outlook Festival u Puli i Love International u Tisnom, ali su glasovi fanova prevagnuli za Sonusovu pobjedu.

Sonus Festival 2018. godine održavat će se od 19. do 23. kolovoza.

Sonus Festival (Foto: PR)
Sonus Festival (Foto: PR)

Sonus Festival svake godine okupi samu kremu svjetske elektroničke glazbe, koja trenutno puni najveće festivale i klubove diljem svijeta. Nastupi Carl Coxa, Solomuna, Svena Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adama Beyera, Loco Dicea, Chrisa Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothersa, Tale Of Us, Josepha Capriatija, Jamieja Jonesa, Sama Paganinija, Setha Troxlera, Marca Carole, Macea Plexa, Apolloniae, Lena Fakija, Matadora, Enza Siraguse, tINI, Monike Kruse, samo su neki od nastupa u kojima su mogli uživati posjetitelji Sonus festivala ove godine.

U organizaciji Sonusove ekipe je i novi međunarodni festival WE LOVE SOUND koji će se 2018. godine održati u Zagrebu, drugu godinu zaredom.

Sonus Festival (Foto: PR)
Sonus Festival (Foto: PR) - 4