Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjesma 'Ove godine' nastala je čisto spontano u studiju, gdje su se družili troje prijatelja.


Manche, Rale i Armani koji se bave glazbom zajedno već od samog starta njihove karijere, doprinijeli su svatko po svoj dio pjesmi. Rale je stvorio instrumental, Manche napisao tekst za cijelu pjesmu, koju su poslije zajedno i snimili.

Vezani članci Slika nije dostupna Hoće li za 10 milijuna dolara to napraviti pred cijelim svijetom? Slika nije dostupna Sjećate se kada je slavni glazbenik izgledao OVAKO?

Manche i sam kaže da bez fenomenalnih vokala Raleta i Armanija pjesma nikad ne bih uspjela, kao i naravno bez Raletovog instrumentala.

Dodali su kako se glazbom bave zbog ljubavi, zato je pesma i doživjela takav uspeh. Trendy ljetna pesma, u kojoj se može naći svatko, snimljena je u Ljubljani kod njihovog producenta Željka Mladenovića.

Momci su za pjesmu snimili i spot: od gole kože pa sve do romantične priče. Momka, kojeg ostavi djevojka, organizira party u svojoj kući s bazenom i atraktivnim djevojkama, odlično je odglumio reper Manche.

Naravno,  spot ne bi bio tako zanimljiv bez djevojaka koje su nastupale u njemu. Svoj dio posla oko castinga je odlično odradila Amanda Šabić, slovenska TV voditeljica i Playboy zečica. Uz nju su nastupale i Patricija Bezeg, Anja Jenko, Samanta Šabić, Maja Rajšter, Vanja Knežević Sošić i Katja Mihelčić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook