Spektakularno otvorenje Dubrovnik electronic festivala priredio je nizozemski DJ Fedde Le Grand.


Poslijepodne prije nastupa slavni DJ Fedde le Grand proveo je obilazeći grad, sreo se na kratko i s direktoricom Turističke zajednice Dubrovnika, Romanom Vlašić, potvrdivši tako da ga nakon petog nastupa u Culture Clubu Revelin, Dubrovčani stvarno drže jednim od najvećih ambasadora najljepšeg grada na svijetu na svjetskoj sceni elektronske glazbe.

Britanski novinar: 'Hrvatska je izrasla u ozbiljnu klupsku destinaciju'

Vezani članci Potres u Dubrovniku, Stradun Kamera zabilježila trenutak potresa kod Dubrovnika: Bilo je kratko, ali jako Potres kod Dubrovnika Potres magnitude 4,1 pogodio dubrovačko područje: "Probudio me, dosta se osjetio!", "Prvo lagani huk pa je dobro zatreslo"

Fedde je uz vodiča obišao neka mjesta na kojima je snimana serija "Game of Thrones", fotografirao se s turistima i prvi puta, u pet godina koliko dolazi, imao malo vremena osjetiti život Dubrovnika. Sam nastup može se nazvati jedino ekpsplozijom energije prepunog kluba Revelin i jednog od trenutačno najpopularnijih DJa na svijetu.

Trosatnim je setom Fedde potvrdio da je s razlogom miljenik dubrovačke publike i svih turista koji se u gradu zateknu na dan njegova nastupa. Prije njega nastupio je DJ Saint WKND, a u četvrtak će, drugog dana Dubrovnik electronic festival u Revelinu nastupiti poznati i jako zabavni DJs from Mars.

Kako je bilo pogledajte u galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook