Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić priredili su svečanost istinskog glazbenog užitka u Vala Beach klubu.

Galerija


Vlatko Stefanovski, jedan od najvećih gitarističkih virtuoza s ovih prostora i Miroslav Tadić, koji je i "Guitar Player Magazine" uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, sinoćnjim nastupom u Vala beach klubu Hotela Dubrovnik Palace otvorili su trinaestu koncertnu sezonu "Zvijezda pod zvijezdama"- koncertni program vodećih regionalnih i hrvatskih glazbenika koji će se održavati tijekom srpnja i kolovoza na prekrasnim morskim lokacijama dubrovačkih hotela Dubrovnik Palace i Grand Ville Argentina.

Dva gitarska virtuoza, čija suradnja traje već dvadeset godina predstavili su svoju jedinstvenu kombinaciju flamenca, bluesa i jazza koju izvode nevjerojatnom preciznošću,elegancijom i maštovitošću. Izvođači bogate, mistične i duboko emocionalne makedonske glazbe, ali vješto kombinirajući ethno jazz, instrumentalni rock, jazz fusion i blues, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić priredili su svečanost istinskog glazbenog užitka u Vala Beach klubu.

Tradicionalne makedonske pjesme definirale su glazbenu poveznicu njihove dugogodišnje suradnje na brojnim projektima uključujući i četiri sjajna albuma (Kruševo; Live in Belgrade; Treta majka; Live in Zagreb). Zajedno su svirali s Londonskim simfonijskim orkestrom, makedonskim, bečkim te filharmonijskim orkestrom Monte Carla. Dubrovačka publika i gosti iz inozemstva sinoć su imali priliku uživati u mističnoj glazbi gitarskih virtuoza koja je posebno došla do izražaja u jedinstvenom ambijentu uz more pod zvijezdama.

Najavajujemo i sljedeći koncert koji će se održati već sutra, 20. srpnja u Hotelu Dubrovnik Palace: Songkillers & The Bastardz. Više o programu možete pročitati ovdje.

Stefanovski i Miroslav Tadić (Foto: PR)
Stefanovski i Miroslav Tadić (Foto: PR) - 2